OSRS/Quests: Gertrude's Cat

« Terug naar OSRS/Quests

Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Kort
Moeilijkheid: Makkelijk
Skills nodig: Geen
Quests nodig: Geen
Items nodig: 100 Gold Coins, een raw Sardine en een Bucket of Milk
Startpunt: Gertrude, ten zuiden van het huis van Juliet, ten westen van Varrock

Het huis van Gertrude is in de gele cirkel.
2 - Fluffs zoeken
Spreek met Gertrude. Ze is van slag, omdat haar kat Fluffs is verdwenen en niet is teruggekeerd. De laatste keer dat ze Fluffs zag liep ze achter twee van haar zoons, Shilop en Wilough aan.
Bied aan haar te helpen. Vergeet niet voordat je naar Varrock Square gaat om een pair of Doogle Leaves, ten zuiden van haar huis, mee te nemen.

Praat, eenmaal aangekomen op Varrock Square, met Wilough of Shilop. Ze zijn bij Baraek's Fur Stall.
Ze weten duidelijk waar Fluffs is, namelijk, bij hun 'schuilplaats'. Koop ze om met 100 Gold Coins, en ze zullen je vertellen dat deze schuilplaats de Lumberyard is.


Deze Lumberyard is ten noordoosten van Varrock. Ga vanaf de west Varrockian Bank de gates uit, en loop constant naar het noorden. Daar zul je uiteindelijk naast de Jolly Boar Inn de Lumberyard aantreffen.
Ga deze binnen via de ingang aan de westkant.


Zoek nu de ladder, die ongeveer in het midden zit, en ga naar boven.
3 - Fluffs thuis krijgen
Geef Fluffs nu de Bucket of Milk. Fluffs zal echter na deze 2 dingen nog steeds niet echt blij zijn...


Fluffs mist namelijk haar Kittens. Dezen zitten in één van de Shaking Boxes beneden. Doorzoek alle Shaking Boxes en uiteindelijk zul je de 3 kittens vinden(in één keer).
Breng deze kittens terug naar Fluffs. Fluffs zal erg blij zijn, en ze zal terugkeren naar huis...
4 - Quest complete!
Praat weer met Gertrude. Ze zal zeggen dat Fluffs is teruggekeerd, en dat ze daar heel blij mee is. Ze zal je nu kittens verkopen voor 100GP each, en zal je nu wat voedsel en een eerste, gratis, Kitten geven.


Gefeliciteerd! Quest voltooid!
Reward: 1525 Cooking Experience, een Kitten, een Chocolate Cake, een Boil of Stew en 1 Questpoint!Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).