Zoek in het forum!
Ruzie
Ruzie,
Iedereen heeft het wel eens ruzie. Je bent zo overtuigd van jouw gelijk en de andere van het zijne dat er een meningsverschil komt. Na dagen op elkaars zenuwen te hebben gewerkt komt het ervan, een wel echte woordenwisseling. In het begin probeer je nog beleefd te blijven en met correcte zinnen te spreken. Als dan de andere begint over wat voor een teef je moeder is snap je dat dit niet een discussie is, maar een ruzie.

Als je de gangen van de school doorloopt en wat bruggertjes aan de kant duwt zie je hem daar… De tiran is jouw rol over aan het nemen van kindertjes plagen. Je woede loopt op, maar je bent nog net zo verstandig om hem niet uit te schelden en alleen te zeggen dat je een fatsoenlijk gesprek met hem wil en je vraagt hem het 8ste achter het muurtje van de fietsenstalling te komen.

En als een echte vent ga je er naartoe en je ziet hem staan met zijn “vriendenâ€. Zijn “vrienden†aka kipling loser zijn vast beraden om te gaan meppen. Je staat er nog geen 5 seconden en hij begint weer over je moeder, je krijgt het gevoel of je tegen een pikachu praat die maar een scheldwoord kent. Je zegt voor de verandering wat je echt denk; dat hij een onvolwassen pikachu is. Zijn kop loopt rood aan en hij begint nu over je vader. Je
vraagt wanneer hij het nu eens over mij gaan hebben. Zijn apenhersens denken ’n minuut na en omdat het niveau te hoog ligt zegt hij tegen zijn “vrienden†meppen maar…

Daar lig je dan 2 dagen later nog steeds in je bed van de verrekte pijn. De eerste 3 gingen nog wel maar toen bij de 4de werd het lastigere en de 6de lag je. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel, het meisje waar je als sinds groep 6 verliefd op bent komt je huiswerk brengen en je helpen. Je besluit maar nog een weekje “geblesseerd†thuis te blijven.

Die maandag loop je met het meisje van je dromen door gang en laat de bruggertjes met rust. De jongens die je in elkaar hebben geslagen natuurlijk stik jaloers. Het onvermijdelijke komt dat de jongen waarmee je een “meningsverschil†had tegen komt. Je meisje en hij blijken neefje en nichtje te zijn. Zij natuurlijk helemaal verontwaardig en plat van zijn zielige verhaal hoe jij het uitlokte. En dan tot ziens meisje van je dromen, hallo eeuwig vrijgezelle leven… alweer.

Kortom wat heb je aan ruzie? Uiteindelijk levert het je niks op.



Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Don't worry, be happy - Bob Marley.
Gepost door SharonfInactief op 21-4-2006 22:22
Antwoorden:
My Vs You

Gewist lid

leuk verhaaltje
moraal van het verhaal
-sla als eerste-krijg zelf geen klappe-en word niet afgeweze
Plaatje
11-2-2007 08:09
Dutchgirl_69

Inactief

Deze column is eigenlijk nog mooi Plaatje

joery zegt voor van iemand zoals sharon te komen.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
25-8-2007 15:54
Jim The Best

Gewist lid

Net als oorlog.
3-6-2009 01:01
Antwoord 16-18 van 18 totaal.
Vorige 15 <<

Reageren:

Gasten mogen niet posten!