Zoek in het forum!
Patser
Op 17 jarige leeftijd heb je echt de smaak te pakken. Met je nieuwe scooter ben je de man in je dorp. Zonder helm race je door de straten en geef je extra veel gas wanneer je een paar chicks passeert. Een wheelie is je handelsmerk en je zwarte bomberjack zie je in de verte bollen door de wind. Nu heb je de avond ervoor bij een parkje samen met je homies gescoord. Tijdens dat avondje hangen heb je een chick gepaaid voor een avondje uit en zodoende ben je nu al 1.5u bezig om je klaar te maken voor deze prachtige avond.

S’ochtends heb je een nieuwe H&M blouse gekocht, want je moet er goed uitzien natuurlijk. Een strakke spijkerbroek met gaten en wat witte vlakken kleden je mooi af en als toppunt pak je gouden ketting erbij. Deze straalt macht uit en geeft iets extra’s, denk je.
Nog een geurtje op en klaar ben je voor die banaan. Je pakt nog een pepermuntje en stapt op je scooter richting je chick.

Vijf minuten voor de afgesproken tijd bel je aan. Haar pa doet open, tenminste dat denk je, want anders heb je een trio… Je gaat ongemakkelijk op de bank zitten en kijkt samen met heel de familie nog even Popstars the Finale. Je chick is zich nog aan het opmaken en zodoende krijg je een eerste biertje aangeboden. Nippend aan het glas probeer je hem weg te werken en ondertussen zie je Jan zingen als de beste op Tv. Net als je bijna mee wil zingen komt ze eraan.
Rachel is er klaar voor, een mini rokje met pumps en een top die nog net haar borstpartij bedekken laten zien hoe knap ze eigenlijk wel niet is. In jezelf ben je trots, want de vorige date was toch echt met een afschuwelijke snol. Haar pa zegt nog: †Doe voorzichtig en kom op tijd thuis he!“ Zelf weet je dat je haar keihard wil bangen en dat ze noway vroeg thuis zal zijn. Dit hou je nog even stil, want openkaart spelen zo vroeg op de avond is nooit handig.
Je loopt naar buiten en showt nog even je racemonster,†60 pk, 4 klepper extra grote auspoef†“Blabla†zegt ze. “ Ik heb het koud, zullen we gaan? “ Natuurlijk denk je en stapt vliegensvlug op je scooter. Zij achterop de benen in een grote v en haar armen op je heen. De wind waait door je haren en je wil niet weten waar de wind vanonder allemaal naar toe gaat. Je stuurt voorzichtig door de bochten en geeft dit keer niet extra gas bij elke chick die je tegen komt. Aangekomen bij het poolcenter stap je netjes af en zet je scooter tegen een flinke paal aan. Je hangslot omheen en hand in hand met je mokkel loop je naar binnen.

De eerste stoot geef je en je laat de ballen over het biljartlaken rollen. Zij kijkt naar je en verwacht toch enige skills. Met een flinke bloos ram je de bal zo hard mogelijk over het laken. 2 ballen vliegen er meteen in en ze knikt erg aantrekkelijk naar je. Uiteraard wil je haar ook deze skills leren en zodoende geef je haar handige tips. Achter haar staand glij je bijna uit en penetreer je nog net niet naar binnen. Met een flinke zucht plof je op je barkruk waar je als een zoutzak even uitrust. Je bent toch al ander half uur erg sociaal aan het doen en wil toch eigenlijk wat batswerk aan deze avond toevoegen. Smekend kijk je haar aan en hoopt op een reactie van haar. Helaas zegt ze alleen: “ Sjon, ik heb honger zullen we iets gaan eten? “
Ongelofelijk balend zeg je natuurlijk ja en je betaalt de rekening. “ € 15,90 alstublieft “ zegt de ober. Je geeft € 16,- en zegt “ Laat de rest maar zitten. “. Hopend op een geweldige reactie van je chick draai je om. Helaas is zij bezig met haar top omhoog te trekken en heeft ze niks opgevangen van het gesprek. Stampvoetend loop je de zaak uit en vraagt waar ze wil gaan eten. “ De MAC! “ Je stikt bijna in je eigen speeksel en zegt braaf “ Oke “. In zijn 2de versnelling rij je de parkeerplaats af en zoek je de weg richting de Mac.

Aangekomen zie je een rij van hier tot Tokyo staan. Normaal gesproken dring je voor, omdat je toch snel wil eten. Helaas heb je een chick bij en is dat misschien niet zo verstandig. Braaf sluit je aan en wacht geduldig op de sompige burgers die je gaat verslinden. Als een beest ga je te keer. Frieten vliegen in het rond en de milkshake is binnen no time in je mond gespoten. Tenminste zo gaat het normaal. Dit keer eet je alles op zijn elfendertigst. Rachel is blij met haar vet arme frietjes en kip nuggets dat ze er stralend uit begint te zien. Het bats moment is er bijna vermoed je en vraagt erg sociaal of ze misschien nog een Sunday ijsje wil? “ Anders doen we er samen 1tje? “ probeer je nog. Helaas wil het stomme mokkel niks en balend laat je dat ook maar zitten. Het dienblad laat je maar uit pure frustratie staan en vertrekt samen met Rachel naar haar huis.

Het is half 12 en je staat nog droog. Je wil eigenlijk binnen gaan om de afterparty daar nog te vieren, maar ziet in je ooghoek dat heel de familie nog SBS6 aan het kijken is. Snel bedenk je je en probeer je zo overtuigend mogelijk te zeggen dat het een geweldige avond was. Rachel glimlacht en bedankt je. Je houdt je lippen meteen op elkaar en verwacht een mooie afscheidszoen. Je ogen zijn gesloten en je vindt het nogal lang duren.. Opeens hoor je in je linker oor: “ Boks Ouwe! “ Verschrikt kijk je op en ziet de vuist naar je toe komen. Met een snelle reactie geef je hem terug en draait je gelijk om. Met een noodgang rij je naar huis waar je meteen onder de douche stapt om alle ellende eruit te spuiten. Je hoort iets vallen maar weet niet precies wat. Na 5 minuten kijk je naar beneden en ziet je rubberen gele duckie liggen. Zen tong is wit gekleurd en hij kijkt je glimlachend aan. In jezelf zeg je: “ Tomme, ik heb men Duckie geplayed! “
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Geld is net zoals schaamhaar, het groeit niet op mijn rug!
Gepost door DrassRune Member (6.9) op 24-12-2008 23:31
Antwoorden:
Elanthiel

Leader (9)

Ghehe, mooie column, zo op kerstavond Plaatje
Hopelijk vergaat het jou wat beter als je een date hebt Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
24-12-2008 23:36
Twan

Rune Member (6.9)

Rofl zo`n geweldige column is dit!Plaatje Een van de beste tot nu toe.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
24-12-2008 23:38
Leon

Gewist lid

nice nice nice Plaatje
24-12-2008 23:39
Nighthell14

Inactief

Net dat je denkt dat je jezelf niet meer kan overtreffen flik je het toch weer Bart Plaatje.

Ik ga je missen op de chat als je naar de Vs bent, echt Plaatje.
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
24-12-2008 23:40
Mzzlaersword

Inactief

*Zucht* Dat was ff spannend alsof je me kent.! Plaatje

Geniaal enne zoals ik al zei: Drass & Duckies ftw Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
- Simon (1988-heden)
24-12-2008 23:41
Catznc00kies

Inactief

En Catz dan? die is ook ftw Plaatje
maar deze column ook weer hoor Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
24-12-2008 23:56
Just Ne Pker

Leader (9)

Sterk werk Bartje, heerlijk om te lezen! Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Ingame aanspreekbaar als Findolfin

Success was, and will always be, defined as getting up one more time than you've been smacked down.
- Gary Raser
25-12-2008 01:19
R0ck3t B0i

Gewist lid

inspiratie door leon die een oorbel wou
en jij een patser vond of heb ik het nu mis Plaatje
25-12-2008 01:59
Maxime

Inactief

leuk geschreven Batje Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
25-12-2008 09:32
Thexcamelot

Inactief

Hehe leuke column Plaatje Volgende gaat over een waargebeurd verhaal (girl nextdoor right) Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image Hosted by ImageShack.us
25-12-2008 09:47
Rutgerino

Inactief

Lekker Bart! Dit is echt een van je beste, maar waar komen die frustraties toch vandaan...
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
25-12-2008 10:47
Jules

Inactief

Hehe, had `m gister al gelezen toen je `m net geschreven had. Geweldig Batje Plaatje!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
25-12-2008 12:25
Folkie5

Gewist lid

Hij is weer heerlijkPlaatje
Hij is bijna zo goed dat je zou denken dat je dit zelf hebt meegemaakt.
25-12-2008 15:20
Dark Nike7

Gewist lid

ya ik dacht ook even dat je het zelf had meegemaakt Plaatje

maar mooi geschreven man =)
25-12-2008 15:34
Mark19100

Inactief

whaha! ckr mooi verhaal ^.^
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts
25-12-2008 16:33
Antwoord 1-15 van 18 totaal.
>> Volgende 3

Reageren:

Gasten mogen niet posten!