Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [A Clockwork Syringe]
A Clockwork Syringe

Lengte: Lang
Moeilijkheid: Expert
Skills nodig: Dungeoneering 50, Slayer 61, Construction 62, Summoning 65, Smithing 74, Thieving 74, Defence 76
Quests nodig: Rocking Out
Items nodig: Armour, een wapen, ranged gear voor boss, prayer potions, anti-poison potions, food. Een ectofial en house teleport runes zijn aangeraden.
Startpunt: Buiten aan je house portal.

1. Wanneer je bij je huis staat moet je op je portal klikken en dan zal Postie Pete tevoorschijn komen. Nadat je met hem hebt gepraat zul je een note vinden aan je portal. Klik erop en lees de note.

Plaatje
Plaatje

2. In de brief staat dat er een pakje is geleverd in je huis. Ga nu je huis naar binnen en zorg dat je armour aanhebt, het beste is ranged. Voordat je het pakje opened zorg je er best voor dat je een deur opent van je huis, dit zal handig worden omdat je hier dan kunt safespotten.

Plaatje

Open nu de crate en Barrelchest Mk II (level 188) zal tevoorschijn komen. Probeer hem nu vast te zetten tussen je portal en een deur. Hierna kun je hem ongestoord rangen. Na een tijdje zal hij een special doen, waardoor een deel van je huis en je portal verdwijnt. Probeer hem nu vast te zetten aan een muur. Nu kun je hem nog rustig rangen tot hij dood is. Hij zal nu en dan wel een ranged attack doen, maar deze doet amper damage.

Plaatje
Plaatje

3. Nu Barrelchest dood is zul je een Zombie Head en een Estate Agent zien staan. Wanneer je met de Estate Agent praat zal deze vertellen dat de geleden schade aan je huis herstelt is, maar dat je zelf met de indringer zult moeten afrekenen. Om iets te weten te komen van het Zombie Head zul je hem moeten doen stressen. Het maakt niet uit in welke volgorde je ze gebruikt, maar let wel, de Pignose zal dubbel zoveel effect hebben wanneer het direct na de Pinch Nose wordt gebruikt.

Plaatje

4. Nadat je dit het gedaan moet je naar de pub in Port Phasmatys gaan. Hier zul je Bill Teach vinden en hij zal je vertellen dat hij hier niet echt kan praten. Ga daarom naar Mos Le'Harmless en ga naar de pub in het noorden.

Plaatje

Ga nu in de stoel zitten en vraag een 'Long Drop'. Zeg dan nog 'Aye, drop me' en je zult in een luik vallen.

Plaatje

5. Nu moet je terug met Bill praten, maar hij wil bewijs op tafel. Zet nu het Zombie Head op de tafel en praat terug met Bill.

Plaatje

Het Zombie Head wil echter niets vertellen en dus zul je iets nodig hebben waardoor hij wel wil vertellen.

Plaatje

Je zult een Twiblik Night Special moeten halen bij Captain Braindeath. Je krijgt nu een teleport scroll die je kunt gebruiken om van Mos Le'Harmless naar Braindeath island en omgekeerd te teleporten.

Plaatje
Plaatje

6. Wanneer je op het eiland komt ga je naar het westen en praat je met Captain Braindeath. Hij zal je vertellen dat er enkele mensen vanuit Daemonheim kwamen en naar het noorden liepen, je zult hen moeten terughalen. Maak plaats voor 2 inventory items en vraag een diving device. Ga nu naar het noorden van het eiland en ga daar de strange portal in. Zorg dat je genoeg food en een antipoison meehebt.

Plaatje

7. Nu je jezelf in de dungeon bevindt moet je alle 3 de gangen doorlopen en de body's die je in de laatste rooms vinden onderzoeken zodat je hun naam te weten komt.

Plaatje

Wanneer je alle 3 de namen hebt moet je terug naar Captain Braindeath en ga je de eed afleggen. Hierna krijg je een pakket die je naar Bill moet brengen. Teleport nu terug naar Mos Le'Harmless.

8. Praat met Bill en hij zal het slot openen. Open nu het pakket zelf. Nu ga je de zombie verkleden. Kies zelf maar wat en wees creatief.

Plaatje

9. Nadat het Zombie Head er zodanig belachelijk uitziet wil hij plots wel praten. Hij zal je vertellen waar de Barrelchest gemaakt worden. Ga hierna terug naar de docks en praat met Bill op het schip. Net nadat je Bloodsplatter Isle in zicht krijgt wordt je aangevallen. Na de aanval heeft Bill een plan bedacht om je op het eiland te krijgen.

10. Ga de romp van het schip in en neem deze items:

  • 1 Chain
  • 1 Cannonball
  • 3 Gunpowder
  • 1 Barrel
  • 1 Hammer
  • 1 Tinderbox

Gebruik nu de gunpowder op de chain om een heated chain te maken.

Hierna moet je de chain en de cannonball aan elkaar smithen op de anvil. Combineer nu de barrel met de chain en je krijgt een Cannonball Barrel-boat. Ga terug naar boven en klik op het cannon in het oosten.

Plaatje

11. Nu je op het eiland bent moet je de Perch Rock onderzoeken.

Plaatje

Na wat te hebben gepraat met de seagull moet je zeggen dat het je echt spijt. Hij zal hierna een plan hebben om de guards rond het eiland uit te schakelen. Je zult hem moeten bedienen en cannonballs op de guards laten vallen. Bestuur de seagull met de pijltjes en klik op de kogel om er één te laten vallen. Let wel op, er zit een kleine vertraging op.

Plaatje

12. Als alle guards dood zijn ga je terug naar het schip en vertel je Bill dat het veilig is om aan te meren.

Plaatje

Loop nu naar binnen en wanneer je ongeveer in de helft van het huis bent zul je gevangen worden genomen.

Plaatje

Ga de deur door en neem een Barrelchest parts, Roll of Bandage, Barrel en Surgical Mask uit de kisten iets ten noorden van het kamertje. Ga nu terug naar Bill en hij zal je een vermomming geven.

Plaatje

13. Ga terug naar Bloodsplatter Isle en draag de vermomming. Nu moet je alle guards uitschakelen.

  • In het noordoosten moet je de linten rond de armen een beetje losser maken.
  • In het zuidoosten moet je praten met Attendead. Hierna neem je 3 barrels en vult deze met gunpowder. Leg deze barrels dan op de tafels en laat ze ontploffen.
  • In het noordwesten moet je met de zombies op het bed praten.
  • In het zuidwesten moet je de gasflessen saboteren en daarna een mop vertellen aan de guards. Hierna moet je ze doodslaan.
  • In het westen moet je elke guard killen doormiddel van op ze te slaan of je cannon te gebruiken om ze te stunnen.

Doorzoek nu in elke kamer de Investigation Boards zodat je alle 5 de files vindt en ga hierna terug praten met Bill.

14. Nadat je met Bill hebt gesproken zul je explosieven krijgen en moet je de rest van de productielijn opblazen. Ga de kamer in het oosten in en start de conveyor belt door op de lever te klikken. Nu moet je de conveyor belt beschadigen, maar de zombies houden dit tegen door zichzelf op te offeren.

Plaatje

Probeer de belts te blijven laden met explosieven en wanneer ze alle 3 kapot zijn zal de muur ontploffen. Nu kun je er gewoon overklimmen. Ga nu naar het oosten en daar de ladder naar beneden.

15. Na een kleine scene moet je aan boord van een boot gaan, rondvaren en de andere boten kelderen.

Plaatje
Plaatje

Let wel op, ze zullen terugschieten dus repareer je schip tijdig. Nadat je ze allemaal gekelderd hebt ga je terug naar Bill en praat met hem. Wanneer je terug op Mos Le'Harmless bent ga je naar de pub en praat je beneden terug met Bill.

Plaatje

Gefeliciteerd! Quest voltooid!

Reward: 19.000 Defence, 18.000 Smithing, 18.000 Thieving, 15.000 Summoning, 11.250 Construction, 11.000 Slayer en 5.000 Dungeoneering experience. Toegang tot een nieuwe combat dungeon met Rum Drunk Crabs die Brackish Blade droppen. Een vlugge transport manier tussen Mos Le'Harmless en Braindeath Island.

Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door Thojohn22Inactief op 28-3-2011 20:10
Antwoorden:
Pttim

Moderator (7)

Good job Thomas!
Echt nice dat we tegenwoordig binnen een dag de guide hebben voor een nieuwe quest. Mod Max zal trots op ons zijn!!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
30-3-2011 23:30
Antwoord 1-1 van 1 totaal.

Reageren:

Dit onderwerp is gesloten, en hier mag dus niet meer op geantwoord worden!