Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [[07] The creature of Fenkenstrain quest guide]
[07] The creature of Fenkenstrain quest guide
Om ons lijstje met quest guides een beetje completer te maken heb ik besloten om op de 07 servers de quests die ik doe en er nog niet tussen staan een snel en kleine guide te maken. Ik hoop natuurlijk dat deze guides niet te outdated zullen zijn. Persoonlijk heb ik zelf een heel recente quest guide gebruikt.


Benodigdheden: amulet of ghostspeak, 50gp ,silver bar, 3 bronze wire, needle, 5 thread, spade
Skills nodig: 20 crafting 25 thieving
Quests nodig: Priest in Peril, The restless ghost
Startpunt: De signpost in de stad Canifis

Een opmerkelijke job aanbieding!

Start de quest door de signpost te lezen in het midden van Canifis.
Plaatje

Je zal er lezen dat Dr Fenkenstrain opzoek ik naar een butler. Voordat we op deze interessante job aanbieding ingaan, ga je even naar de pub en probeer je de de pickled brain te nemen. Roavar zal je aanspreken en vraagt of je er 1 wilt kopen. Koop er 1 voor 50 gp dit gaan we later nodig hebben.  
Plaatje

Daarna vold je het pad noord oost naar het kasteel van Fenkenstrain, dit enorm kasteel kan je niet missen. Ga naar binnen en praat met Dr Fenkenstrain. vertel hem dat je hier voor de job bent en beantwoord de vragen met 'braindeath' en 'gravedigging'. Hierna vraagt hij je om genoeg dode lichaamsdelen om een heel persoon te maken.

Voor een persoon zonder hoofd, praat je wel veel!

Vervolgens ga je noord en praat je met de ghost gardener terwijl je je ghostspeak amulet draagt en vraag hem wat er is gebeurt met zijn hoofd. Hij was onthoofdt toen hij aan het graven was in de haunted woods. Wij hebben een hoofd nodig dus stellen we voor om zijn hoofd te zoeken. De ghost gardener zal hierbij helpen en je volgen. ga nu zuiden naar de Haunted woods (Ze danken hun naam aan de vele agressieve vampieren, let dus op!). Eenmaal daar praat je opnieuw met de gardener en hij zal je vertellen waar je naar toe moet gaan totdat je zijn graf vind. (Is dit voor iedereen hetzelfde? Laat het me even weten, pas ik dit aan.) Gebruik nu je spade en je vind een decapitated head. Gebruik je pickled brain met je head.
Plaatje

Plaatje

The Joy of Gravedigging!

Ga nu terug naar het kasteel en naar de eerste verdieping. In de oost kamer zoek de bookcase voor het boek 'Handy Maggot Avoidance Techniques' je zal een obsidian amulet vinden. In de west kamer 'The Joy of Gravedigging' je zal een Marble amulet vinden. Gebruik deze 2 met elkaar en je zal een Star amulet krijgen.
Plaatje

Plaatje

Verlaat het kasteel en volg het pad naar het oosten tot je een paar grafstenen tegen komt. Gebruik je star amulet met het meest oostelijke grafsteen en 'push' het vervolgens.

Plaatje

In de grot zoek je een experiment die op een hond met een vrouwelijk hoofd lijkt. Vermoord deze voor een cavern key.

Plaatje

Volg nu het pad noord west, gebruik je key op de poort die je weg blokkeert en ga daarachter de ladder omhoog. Een beetje naar het noorden zie je 3 graven met de optie 'dig'. Je vind er de resterende lichaamsdelen die je nodig hebt. Ga nu terug naar het Dr Frenkenstrain. (Je kan opnieuw een key vinden in de chest bij de ladder mocht je die nodig hebben).

Plaatje

Natuurlijk moet er weer iets stuk zijn!

Eenmaal terug bij Dr Frenkenstrain geef je hem al je lichaamsdelen. Daana geef je hem je needle en 5 thread. Nu wilt hij het aan elkaar genaaid lichaam met bliksem tot leven wekken. Helaas is de bliksemgeleider stuk. Die moeten wij nu gaan maken. Ga opnieuw naar de ghost gardener en vraag hem voor de 'shed key'. Ga in zijn klein schuurtje en doorzoek de cupboard om een garden brush te vinden.
Plaatje

Buiten zijn schuur neem je ook 3 stokken op.
Plaatje

Gebruik ze op de garden brush. Hiervoor gebruik je je 3 bronze wires. Ga nu terug naar de eerste verdieping en ga naar de westelijke kamer (waar je ook het boek 'The Joy of Gravedigging' moest zoeken) en gebruik je brush op de schoorsteen. Je zal een 'Conductor mould' vinden.
Plaatje
Met een silver bar ga je naar een furnance naar keuze en maak een conductor. Voor de laatste keer ga je terug naar het kasteel van Dr frenkenstrain nu naar de 2de verdieping. Repareer daar de 'lichting conductor'. 
Plaatje

AAAAAAAH I'VE CREATED A MONSTER! A HORRIBLE MONSTER!

Eenmaal dat gebeurt is praat je nogmaals met Dr Fenkenstrain. Hij zal beweren dat het tot leven gewekte monster hem had aangevallen en dat hij geen andere keuze had om het op te sluiten. Hij zal je vragen om het monster te doden en geeft je een sleutel van de toren op de eerste verdieping. 

Don't judge a book by it's cover!

Open de poort op de eerste verdieping en ga de ladder omhoog. Hier ontmoet je het monster praat met hem en je realiseert je dat het eigenlijk een goed hart heeft. Hij vertelt je dat zijn naam Lord Rologarth is en dit eigenlijk zijn kasteel is. Dr Fenkstrain heeft hem vermoord toen hij zijn ring of charos wou stelen. Zijn hersenen waren toen om de een of andere reden in de pub van Canifis terecht gekomen. Met deze ring kon hij de weerwolven doen geloven dat hij ook een weerwolf was en zo was het dus veilig om hier te wonen. Om Dr Fenkenstrain toekomstige kwade plannen te dwarsbomen moet je simpel weg de ring terug stelen. Wanneer je hem succesvol pickpock zal hij zichzelf opsluiten in de toren uit vrees en heb je de quest voltooit! Congratz!

Plaatje
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door Sleepy MehInactief op 3-4-2013 23:17
Antwoorden:
Pttim

Moderator (7)

Deze guide is inmiddels omgezet en zal binnenkort op de site komen.

Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
18-7-2013 15:13
Antwoord 1-1 van 1 totaal.

Reageren:

Dit onderwerp is gesloten, en hier mag dus niet meer op geantwoord worden!