Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [[07] The tourist trap quest guide]
[07] The tourist trap quest guide
Benodigdheden: Desert shirt, desert robe and desert boots, waterskins of enchanted water tiara
30-50 feathers, coins (neem 5k+ mee), een paar bronze bars (mocht je een paar keer falen), shantay pass
Quests nodig: Geen
Vijanden: Mercenary Captain
Startpunt: Door te praten met Irena zuid van shantay pass

Where art thou Ana?

Begin de quest door met Irena te praten net buiten de shantay pass.

Plaatje
 
Ze is verdrietig omdat haar dochter Ana al een paar dagen vermist is in de woestijn. Zeg haar dat jij naar haar zal zoeken. Ze zal enkele keren vragen of je dat wel echt wilt doen, blijf positief antwoorden. Ze zal je zeggen dat ze een paar voetafdrukken, waarop de wind blijkbaar geen effect heeft gehad de afgelopen dagen, heeft ontdekt een beetje ten zuiden van hier. Je kan deze verder zuid volgen of neem de carpet ride naar Bedabin camp om dan naar het oosten lopen naar het desert mining camp.
Plaatje

Feed the captains ego

Eenmaal aangekomen praat je met de Mercenary captain. Blijf hem complimentjes geven over hij sterk en stoer hij is! Tot dat hij vraagt om hem het hoofd van Al Zaba Bhasim te brengen. Weiger dit en lach hem vervolgens uit dat hij zijn eigen gevechten niet kan winnen. Hij zal je nu aanvallen. Versla hem en hij zal een metal key droppen. 

Plaatje

I'm a dummy and didn't read the next part in the quest guide, now I'm imprisoned! 

Voordat je verder door de poort gaat let er op dat je geen wapens of armour meer draagt, je desert robes mag je nog wel dragen anders word je aangevallen door de guards en opgesloten. Mocht je dit vergeten te doen, kan je in je cel de cell wand window verbuigen en zo ontsnappen door over de rock te klimmen.

Plaatje

Om in de toekomst sneller te ontsnappen doorzoek de tafel in het huisje om de sleutel van de cell te vinden. Nu kan je sneller ontsnappen door simpel weg je cell deur te openen.

Plaatje

The master escape plan!

Praat vervolgens met de Male slave die het meest noord oostenlijk is. Hij heeft een plan om te ontsnappen, maar er is een klein detail.. Hij krijgt zijn handboeien niet los... Neem de optie om dit te proberen en dat je zijn kleren wilt ruilen voor jou desert robes als beloning wilt hebben. Niet omdat je hem naakt wilt zien, maar omdat je in de mijn wilt gaan en dit lukt niet als je er niet als een slaaf eruitziet. Mocht je falen, wat ook zal gebeuren, probeer het simpelweg opnieuw tot dat het lukt. Je kan opnieuw in de cel belanden ontsnap dan simpelweg en probeer het opnieuw. Wanneer dit lukt zal hij je zijn kleren ruilen met jouw desert robes. 

Plaatje

In need of a juicy pineapple if you know what I mean!

Ga nu de mijn binnen terwijl je je slave clothes draagt. Volg het pad helemaal totdat je een guard ziet. Praat met hem en zeg hem dat je graag in een ander gebied wilt mijnen. Hij zal dit toelaten in ruil voor een tenti ananas. 
Plaatje

Zo'n ananas kan je vinden in Bedabin camp dat ten westen is van de mining camp. In bedabin camp praat je met Al Shabim in het zuidelijk tentje. Zeg hem dat je op zoek bent naar een ananas. Hij zal je er eentje geven als jij de geheime informatie over een antiek wapen van Captian Siad kan stelen. Hiervoor zal hij je een sleutel geven. 
Plaatje

Omg sailing new skill!

Loop nu helemaal terug naar de mining camp. Ga het huisje binnen en klim de ladder omhoog. Er zijn verschillende opties om hem af te leiden en zo de chest open te maken. Het makkelijkste is om eerst alle bookcases te onderzoeken totdat je merkt dat er veel boeken over sailing zijn.

Plaatje

Probeer nu de chest te openen. Hij zal dit opmerken en je vragen wat je doet. Zeg hem dat je even wilt praten. En dat hij veel boeken heeft, vervolgens vraag je of hij veel interesse heeft in sailing. Nu hij afgeleid is kan je de chest openen en de geheime documenten eruit halen.

Plaatje

ONE HUNDRED AND EIGHTY!

Met dit document keer je terug naar Al Shabim in Bedabin camp. Helaas kunnen zijn mannen dit moeilijk plan niet volgen en vraagt hij jou om je expertise. Met je bronze bars en feathers ga je naar de noordelijke tent. Gebruik je bronze bar met de anvil en daarna je feathers, om zo darts te maken. Dit kan mislukken, probeer het dan opnieuw. Wanneer dit lukt zal je een prototype dart verkrijgen. Breng deze naar Al Shabim in ruil voor de kennis om darts te maken en een tenti ananas!
Plaatje

Met deze sappige ananas keer je terug naar de guard in de mijn. Geef hem de ananas en je hebt de toestemming om verder in de mijn te gaan. Een beetje noord in dit nieuw gebied staan een paar barrels. Klik de search optie op een leeg barrel om er eentje op te pakken. Wandel verder naar het oosten en gebruik de search optie op de minecart. 
Plaatje

Plaatje

I hope that some one gets my.. Ana in a barrel.

Neem nu de noord westelijke route en zoek naar Ana. Probeer samen met haar een ontsnapping plan te maken. Gebruik de barrel op ana. Je hebt nu een Ana in a barrel!
Plaatje

Drop deze NIET en denk maar NIET dat je nu zo maar kan ontsnappen of teleporteren. Ga terug naar de minecart en stuur eerst Ana erop daarna jezelf. Nu moet je Ana terug vinden tussen alle barrels. 
Plaatje

Gebruik nu Ana in a barrel met de winch. De guard zal dit opmerken en je helpen. Hij denkt wel dat deze barrel wel heel zwaar is! Ana zal hierdoor gaan klagen. Om dit te verbergen moet je de optie 'I said you were very gragarious' selecteren. 
Plaatje

Hierna ga je terug uit de grot en naar het zuid westen om de winch te bemannen. Operate deze en je zal Ana in a barrel naar boven hijsen. 
Plaatje

Let's start a riot! A fake riot!

Praat nu met de mine cart driver. Hij heeft het te druk en zal niet met je willen praten. Plaats Ana in a barrel achterop zijn kar, maar de bestuurder heeft geen haast om te vertrekken. 
Plaatje

Dit is een probleem omdat Ana niet lang in de hete zon in een barrel kan overleven! Praat opnieuw met de Mine cart driver en selecteer de volgende opties!

1 "Nice cart."
2 "One wagon wheel says to the other, 'I'll see you around'."
3 "One good turn deserves another."
4 "Fired... no, shot perhaps!"
5 "In for a penny in for a pound."
6 "Well, you see, it's like this..."
7 "Prison riot in ten minutes, get your cart out of here!"
8 "You can't leave me here, I'll get killed!"

Klim op de cart en je zal buiten de camp verschijnen met Ana in a barrel. LOOP nu terug naar irena. Teleport NIET of je verliest Ana. Praat voor de laatste keer met Irena en je hebt de quest voltooid! Congratz!
Plaatje


 
  
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door Sleepy MehInactief op 4-4-2013 14:23
Antwoorden:
Pttim

Moderator (7)

Deze guide is inmiddels omgezet en zal binnenkort op de site komen.

Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
18-7-2013 15:15
Antwoord 1-1 van 1 totaal.

Reageren:

Dit onderwerp is gesloten, en hier mag dus niet meer op geantwoord worden!