Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [Song from the depths quest guide]
Song from the depths quest guide
Na wat vakmagentamarrokkaann met de hmtl code denk ik dat ik de opmaak perfect heb gekopieerd zoals op de quest pagina. Of ik heb het helemaal naar de stierbananedinges geholpen Plaatje.

Song from the depths
Gemaakt door: De geweldige Sleepy Meh
Toevoegingen:
Laatste update op
Deze quest is alleen voor members
Lengte: Kort
Moeilijkheid: Makkelijk
Skills nodig: Geen
Quests nodig: Geen
Items nodig: Geen
Handige items: Een beetje food en armor voor bescherming
Startpunt: Lucille in Rimmington
Plaatje

Startpunt

Deze quest start je door te praten met Lucille in Rimmington.

Plaatje

Ze probeer tevergeefs haar man Waylan wakker te maken. Vraag of alles okay is. Ze zal je vertellen dat alle mannen in een mysterieuze slaap gevallen zijn. Er zijn geruchten over mannen die door een vreemde kracht in slaap zijn gezongen en nooit meer wakker worden. Vraag verder of je kan helpen. Natuurlijk aanvaardt ze direct je hulp. Ze vertelt je ook dat de Raptor zijn hulp ook al heeft aangeboden en hij door middel van een ‘Restless sleep potion’ in de droom wereld zit. Lucille vreest wel voor de aanpak van de Raptor. Zijn reputatie vertelt ons dat hij zijn problemen oplost door alles te vernietigen. Hierna zal je een pop-up krijgen om de quest te aanvaarden. Zodra je deze aanvaardt zal ze je ook een ‘Restless sleep potion’ geven om zo de Raptor te kunnen volgen in de droom wereld. Drink het.

Plaatje

Een lange slaapwandeling

Hierna zal rondom je scherm een soort mist vormen en bevind je in de droomwereld. (Mocht je uitloggen of te ver weglopen in de verkeerde richting en weer wakker worden, ga dan terug naar Lucille voor nog een ‘Restless sleep potion'. Volg de paarse dreaming souls noord oost naar de ingang van een grot.

Plaatje

In de grot zal je regelmatig een haunting voice horen en je nuttige informatie en tips geven. Volg deze grot tot je de Raptor tegen komt. En vertel hem dat je hier bent om Waylan te redden. Ga na het gesprek verder. In de volgende grot zie je verschillende splitsingen en begint de haunting voice een prachtig lied te zingen. Om te weten welke weg de juiste is volg je de aanwijzingen van het lied. Bijvoorbeeld: ‘Flyfish drift on the northen wind’ betekent dat je de noordelijke weg moet volgen doe dit 4 keer. Ik zal even opsommen welke weg de juiste is om te volgen.

Noord
West
Zuid
Oost

Als je verdwaalt kan je de puzzel resetten door de weg te kiezen vanwaar je vandaan kwam. 

Wanneer dit gelukt is zal je er een cutscene volgen waarin je een paar ‘dreaming souls’ door een gaan die daarna verdwijnt. Om deze terug zichtbaar te maken moet je 3 symbolen ontdekken in de grot door er simpelweg over te lopen. De eerste ontdek je direct, eentje kan je vinden in de noordwestelijke hoek en de andere is de noordoostelijke hoek. Hierna zal de deur in de noordoostelijke hoek verschijnen. 

 Plaatje

Dit moetje nog eens doen maar nu bevinden de symbolen zich in het oosten, westen en het noordwesten. Gewoon wat rondlopen en je zal ze vanzelf wel vinden. De deur zal in het noordwesten verschijnen. Volg het pad en in de volgende grot zal er opnieuw een cutscene afspelen. 

Little sapling

In deze grot zal je in het midden een sapling dat in brand staat zien met 4 potten er rond. Ook zijn er vier verschillende deuren. Elke deur staat in verbinden met een pot. Om er achter te komen welke pot bij welke deur hoort maak je best gebruik van de examine optie. Die zal je exact vertellen hoe de pot/uitgang eruit ziet degene met dezelfde kenmerken horen bij elkaar.

Plaatje

Het doel is om een boom te groeien zodat we over de noordelijk kloof kunnen klimmen. Om deze boom te groeien moet je het volgende doen. Mocht je ergens een fout maken kan je de sapling niet meer oppakken en moet je terug door de deur gaan vanwaar je vandaan kwam. 

        Neem de sapling die in brand staat en stop het in de pot met water die zuid west staat en ga daarna door de uitgang omringd met water die noord oost is.

        Neem de sapling uit de pot met water en plaats het in de pot met fungi noord west en ga door de uitgang omringd met fungi zuid west.

        Je snapt het plaatje wel, zuid oostelijke pot, westelijke deur.

        Noordwestelijk pot, oostenlijk deur.

Eenmaal dit allemaal gelukt is zal je een enorme boom hebben in het midden en kan je over de wortels lopen om zo naar de noordelijke deur te gaan. Hierna zal er weer een cutscene volgen.

Plaatje

Je zal een paar dreaming souls zien springen in een verschikkelijk diepe kloof, hierna springt de Raptor ook.. Er zit niets anders op om ook te springen. Veel succes.. Er volgt weer een cutscene.

The belly of the beast

In de cutscene zie je jezelf springen om zo in de mond van de Queen black dragon te belanden die je heel doorslikt. Je zit nu dus in de Queen black dragon. Voordat we verder gaan even zeggen om de groene plassen te vermijden. Erin staan doet pijn. Plaatje Loop verder in de Queen black dragon en ga een paar keer door een opening.

Plaatje

Plaatje

Uiteindelijk zul je een Siren zien die gevangen is in een slijmerige, vieze, geen idee wat het eigenlijk is ding. 

(een plaatje van de Siren in dit slijmerig ding zou hier wel leuk zijn)

Ze denkt dat ze nog altijd op haar eiland zit en vredig zeelui naar hun dood lokt met haar gezang en prachtig uiterlijk. Ga door het dialoog gesprek en overtuig haar dat dit niet echt is. Daarop zal ze het lied van awakening zingen om zo je de realiteit te tonen. Halfweg in dit lied zal ze zelf de realiteit aanzien en je om hulp vragen. Hierna zal de Raptor verschijnen. Hij wilt haar vermoorden, wat een slecht idee is. Ga verder in het chatdialoog, je kan geen verkeerde keuze maken. Er volgt weer een cutscene. 

Na deze cutscene verschijn je buiten de grot, praat nog even met de Raptor de je de Coral crossbow, 50 coral bolts en de Remora’s necklace geeft. Ga hierna terug naar Lucille om de quest te voltooien. 

Plaatje


Gefeliciteerd! Quest voltooid!

Reward: 1 Quest point, 700 constitution xp, Coral crossbow, 50 Coral bolts, Remora's necklace (Met een dagelijkse teleport naar de Queen black dragon lair), Verminderde damage tegen de Queen black dragon en 2 tickets voor Squeel of Fortune.
Extra reward: Na de quest kan je in het totaal 30k constitution xp halen (met 80+ constitution) door terug in de grot te gaan en de de plas acid overzwemmen. Hiervoor heb je 50 constitution voor nodig. Dit zal ook weer een beetje pijn doen.
Plaatje
Volg het pad en in de volgende kamer zal je dezelfde puzzel als in de quest tegenkomen. Deze keer ga je eerst door de westelijke deur -> zuidelijke deur -> oostelijke deur -> noordelijke deur. Daarna kom je in een kamer met op de noordelijke muur ancient writings. Lees deze voor 5k constitution xp. Zwem vervolgens naar de zuidelijke muur met ancient writings, hiervoor heb je 80 constitution nodig, die 25k constitution xp geven.
Plaatje

 

Klik hier om weer terug naar de Questlijst te gaan.


 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door Sleepy MehInactief op 12-8-2013 13:38
Antwoorden:
Elanthiel

Leader (9)

Ik kan aan je post zien dat je het goed hebt gedaan. Helaas heeft de Cleditor (waar je de post in zet) er zelf lekker een zooitje van gemaakt. Maar dat is allemaal geen ramp. Ik ga de quest omzetten, en dan Cat lief aankijken om hem op de site te zetten. Bedankt!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
12-8-2013 14:31
Sleepy Meh

Inactief

Plaatje


Heb ik het nou makkelijker of moeilijker gemaakt om het over te zetten en waar of wat is juist de fout? Ik zou het graag willen leren om het zo makkelijk mogelijk maken om de quide op de site te zetten.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
12-8-2013 14:34
Elanthiel

Leader (9)

Het maakt eigenlijk niks uit. Als je een guide hier post, maakt de cleditor er een zooitje van, maar als ik de post voor me heb, kan ik de tekst kopiëren en plakken, de plaatjes uploaden op RSR. Dat moet ik hoe dan ook doen, dus het maakt echt niet uit hoe je een guide aanlevert. Als een guide zoals nu in het topic staat is het voor mij erg weinig moeite om een guide klaar te maken voor de site. Daar ben ik inmiddels ook al mee klaar, en de guide staat al online.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
12-8-2013 15:24
Sleepy Meh

Inactief

Waaaaaaaaaaaaaaaaarom heb je 'de geweldige' weg gedaan? Dat is mijn ingame runescape title! (not rlly)

 
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
12-8-2013 15:38
Elanthiel

Leader (9)

Ehm *kijkt om zich heen* Het systeem wilde dat niet accepteren *fluit wat*

Ik denk dat hij zoiets had van "I r srs quest, I have srs writer" Plaatje
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
12-8-2013 18:59
Pttim

Moderator (7)

Deze staat inmiddels op de site.

Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
23-10-2013 15:13
Antwoord 1-6 van 6 totaal.

Reageren:

Dit onderwerp is gesloten, en hier mag dus niet meer op geantwoord worden!