Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [Roving Elves]
Roving Elves
Hela Hola, hieronder mijn quest guide voor Roving Elves. Ik heb hem ongeveer 2 jaar geleden gemaakt, dus wat betreft combat kan er wat mis mee zijn maar hopelijk is hij daardoor wel geschikt voor oldschool (negeer het stukje over extreme potions dan maar). Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

~Lepel
Roving Elves
Door: Spooonie
Combat-intensiviteit: gemiddeld
Puzzelintensiviteit: laag
Lengte: kort
Members Only? ja
Benodigde Quests:re"> - Waterfall Quest
re"> - Regicide
Benodigde Skills:re"> - 56 Agility (boostable)
Benodigde Items: A key (Waterfall Dungeon); Glarial's amulet; Glarial's pebble; 10k cash (of minder met Ring of Charos Plaatje; een spade; een rope; voedsel, antipoison en een super/extreme set zijn aangeraden


Queststart
Benodigde Items:
Cash voor charter ships; summer pie/agility potion als je geen 56 agility hebt; antipoison aangeraden

Reis naar de Queststart, aangegeven op de kaart hierboven. De makkelijkste manier om dit te doen is met een charter ship uit bijvoorbeeld Port Sarim naar Port Tyras te varen en van daaruit de rode route te volgen. Onderzoek eenmaal aangekomen op locatie de overblijfselen van het vuur. Als je dit gedaan hebt heb je de quest gestart, ook al staat dat dan nog niet aangegeven in je quest list.
Reis terug door de bossen of via Port Tyras met een nieuw charter ship naar de plek die aangegeven is met you are here. Hier verschijnen na een tijdje, als ze er nog niet zijn, twee elven. Praat met Islwyn, en vertel hem dat je de Gnome's hebt geholpen met het verplaatsen van de overblijfselen van zijn grootmoeder Glarial. Bied hem daarna je hulp aan.
Praat vervolgens met de andere elf, Eluned, die je vertelt dat je de nieuwe rustplaats van Glarial (in de Waterfall dungeon) moet inwijden.


De Moss Giant
Benodigde Items:
Glarial's amulet; Glarial's pebble; super/extreme set en voedsel is aanbevolen, vooral voor lower levels

Tip: Als je je Glarial's pebble kwijt bent, praat dan met Golrie, de gnome in de grot onder de tree gnome village. Om bij hem te komen in het westelijke gedeelte moet je een sleutel vinden in één van de kratten in het oostelijke gedeelte. Als je Glarial's amulet kwijt bent kun je die na of voor het gevecht met de Moss Giant makkelijk terugkrijgen door de kist te doorzoeken in het noordoostelijke gedeelte van Glarial's Tomb.
Bank al je armour, weapons en runes en reis naar Glarial's Tomb, aangegeven op de kaart hierboven. Gebruik je Pebble op het standbeeld om naar binnen te gaan. Hier moet je vechten met de Moss Giant van lvl 84 in het zuidelijke gedeelte van de Tomb. (Zorg ervoor dat je daadwerkelijk de Giant in het zuiden doodt, die in het noorden hebben een kleinere kans op het droppen van de seed) Het nadeel tijdens dit gevecht is dat je geen prayer, wapens of armour kunt gebruiken. Wel kun je gelukkig potions en food gebruiken. 
Kill de Moss Giant en pak the consecration seed die hij dropt.

Tip: Als je lage combat stats hebt kun je proberen de Moss Giant te safespotten. Hiervoor moet je zorgen dat hij op een plek staat die exact 2 squares van jou af is, zodat je zelf maar 1 vakje hoeft te lopen om hem aan te vallen. Ook moet hij je natuurlijk niet kunnen aanvallen van die plek. Nu moet je (met run aan, dat is belangrijk) telkens 1 keer hem aanvallen en dan direct zo snel mogelijk terug rennen naar je beginpunt op 2 vakjes afstand. Wacht tot zijn health bar verdwijnt en val weer aan, enzovoort. Als je het goed doet word je niet geraakt.Waterfall Dungeon
Benodigde Items:
Glarial's amulet; spade; rope; consecration seed; A key (Waterfall Dungeon) (kan ter plekke verkregen worden); cash voor charter ships; eventueel de nodige agility boosts

Nu is het tijd om de rustplaats van Glarial in te wijden. Reis met alle benodigdheden naar de Waterfall Dungeon, en gebruik je Amulet op de deur om naar binnen te gaan. Ga naar het westelijke vertrek (met de Fire Giants) en gebruik A Key op de deur om naar binnen te gaan. (de sleutel die je van Golrie hebt gekregen, ook al heet hij hetzelfde en heeft hij dezelfde examine, werkt hier om de één of andere reden niet voor. Voor de juiste key kun je de kratten in de meest oostelijke ruimte van Waterfall Dungeon doorzoeken.)
Eenmaal binnen in de ruimte, plant de consecration seed door er op te klikken. Als het goed is verschijnt er nu voor heel even een Crystal Tree.

Ga nu terug naar Islwyn en praat met hem. Gefeliciteerd! Je bent klaar met Roving Elves!

Beloningen:
- 1 Quest Point
- 10k Strength Experience
- Een Crystal Bow of Crystal Shield met 20% charges remaining
- Toegang tot Isafdar


Tip: Praat na afloop direct met Eluned, en laat haar je naar Lletya teleporteren. Dit bespaart je later veel tijd als je Mornings End Part 1 wilt starten! 
 
 
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door SpooonieInactief op 21-8-2013 18:03
Antwoorden:
Sleepy Meh

Inactief

Hey, bedankt voor je quest guide! We zijn altijd blij met nieuwe inzendingen.

Momenteel ben ik (en zo goed als iedereen in guideamin) bezig met Divination te nolifen Plaatje... Maar vrees niet vroeg of laat zal deze verschijnen op de site met de nodige aanpassingen!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
21-8-2013 20:06
Pttim

Moderator (7)

Dank voor je bijdrage!
We zullen hem doornemen en daarna op de site plaatsen!

[edit]
Guide staat inmiddels in de Admin. Je kunt hem hier vinden.
[/edit]

Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
22-8-2013 08:20
Antwoord 1-2 van 2 totaal.

Reageren:

Dit onderwerp is gesloten, en hier mag dus niet meer op geantwoord worden!