Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [Quest Guides]
Quest Guides
Hey! Hierin kun je AL je quest guides posten. Dat doe ik ff zodat mensen niet 20 topics posten waarvaan sommige dan na 3 weken worden gewist, dat zou jammer zijn..

Bitte niet van andere sites kopiëren. Anders kunnen mensen net zo goed naar tip.it gaan. Mss kan dit ook worden gebruikt voor de quest skillpage Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door JulesInactief op 18-7-2004 18:00
Antwoorden:
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
25-11-2009 19:43
Ck Bond

Gewist lid

Hoi hier schrijf ik eventjes een guide over Family Crest:

Niveau:Middelmatig

Skills:Mining 40,Smithing 40,Magic 59,40 crafting

Items:Een pickaxe,cooked shrimp,cooked salmon,cooked tuna,cooked bass,cooked swordies,runes voor alle blasts,2 antipoison en teleport.

Waar begin je het :Zuid oost Varrock,member plaats.

1)Eerste stuk crest en de eerste zoon,dit is een van de makkelijkste stukken.Als je alle vis hebt moet je naar Catherby daar is achter de bank een kok.Als je met hem praat zegt hij dat alle broers er een stukje vanaf hebben gebroken.Als je dan aan hem al die vis geeft krijg je de eerste stuk crest.

2)De tweede zoon en dus ook het tweede stukje
Je moet eerst met de gem trader praten en hij vertelt je waar die zoon is,je moet naar Scorpions Pit daarvoor (een grote plek waar je kan minen)
daar staat een man met een gele cape en die zegt dat hij de mooiste sieraden wil voor een meisje maar die moet van zuiver goud zijn,hij gaat je doorverwijzen naar boot (een dwarf die in Dwarfen Mine in het westen bij de anvils staat.)Praat met hem.

3)De grot
Hier heb je je pickaxe nodig en een beetje goed armour want hier zijn Hellhounds en als je weet dat je niet al te sterk bent kan je food menemen.De grot bevindt zich ten oosten van Ardougne,als je daar bent zijn er een paar hendels en daar moet je op volgorde aan trekken.
Dit is de volgorde:
Ga eerst naar de muur noord en doe die hendel omhoog.
Dan naar de kamer zuid en doe je die hendel omhoog.
Dan moet je weer naar noorder muur en doe je hem omlaag.
Dan ga je naar de noorder kamer en doe je hem omhoog
Dan ga je uit die kamer en doe je de hendel op de noorder muur omhoog.
En als laatste ga je naar zuider muur en doe je die omlaag.

Nu kan je in de ``middelste kamer`` daar staan 2 gold ores,hak die.Pas op voor de hellhounds gebruik je eten en als het nodig is een prayer pot.

4)Je maakt een ruby necklace en een ruby ring en die moet je geven aan de broer in de Scorpion Pit.

5)De laatste broer en het laatste stukje.
Deze zit in de kroeg dichtbij de wildy,boven moet je hem antipoison geven en dan vertelt hij jou waar de laatste crest is en die is bij een demon in edgevillage dungeon.

6)De demon
Dit stukje moet je goeie food en goeie armour meenemen en als je wilt teleport runes,antipoison ook natuurlijk.pas op voor andere spelers! want het is in wildy een advies is om ring of life mee te nemen.En ook niet te vergeten Alle runes voor alle blasts. en neem extra deaths mee voor als je spreuken soms niet effectief zijn.In de dungeon moet je langs de black demons naar voren rennen en dan naar links en dan west bij een aarde obeliks daar zijn ook poison spiders dus let op!Als je bij de demon bent is er een plekje waar je achter kan staan.Dan kill je die demon met alle blasts die je hebt en dan pak je de crest die hij dropt en tele je weg.

7)Je moet alle 3 de crests met elkaar usen en breng die terug naar de plek waar je hem heb opgehaald.Je krijgt dan handschoenen en die kan je veranderen in 3 andere handschoenen.

Reward:Steel handschoenen en 1 qp

Nu een van Legends Quest:

Beschrijving: Alleen echte legendes mogen in de Legends Guild en je moet dus bewijzen dat jij ook een legende bent door 3 opdrachten uit te voeren.

Moeilijkheidsgraad:Als je de skills heb makkelijk maar lang.

Quests:107 Quest Points, Hero's Quest, Family Crest, Shilo Village, Underground Passage en Waterfall Quest.

Benodigde skills: 52 Mining, 50 Agility, 50 Crafting, 50 Smithing, 50 Strength, 50 Thieving, 43 Prayer, 56 Magic, 50 Woodcutting en 45 Herblore

Utems: 3 Charcoal, 3 Papyrus (General Store Tai Bwo Wannai, Ardougne & Shilo), Machete (krijg je tijdens de quest), minstens 2 Gold bars, Lockpick, Hammer, Pickaxe, Hatchet, Soul Rune, Mind Rune, Earth Rune, 2 Law Runes; Cut Sapphire, Emerald, Ruby, Diamond, Red Topaz, Opal en Jade, Pickaxe, Unpowered Orb, 30 Runes (een van de elemental runes, voor de Charge Orb spell die je kan), 3 Cosmic runes, Rope, Waterfilled vial en zeker ook wat Food.

Een advies om mee te nemen:Een goed wapen en armour ofcourse.

Begin:Legends Guild, ten zuidwesten van Ardougne

Reward: Toegang tot de Legends Guild, 4 Quest Points,experience in 4 skills, mogelijkheid om Dragon Square te dragen.

De items die je nodig hebt in groepen :
1. 3 Charcoal, 3 Papyrus, Machete, Axe, minstens 2 Gold Bars en een Hammer.
2Jungle Map, Machete, Hatchet, Gold Bowl, Bull Roarer, Lockpick, Pickaxe, de 7 Gems, runes: 1 Soul Rune, 1 Mind Rune, 1 Earth Rune en 2 Law Runes.
3Jungle Map, Machete, Hatchet, Pickaxe, Lockpick, Gold Bowl, Bravery Potion, 30 Air/Water/Earth/Fire Runes, 3 Cosmic Runes, Orb, Rope, Food, Pray pots en een weapon.
4 Jungle Map, Machete, Hatchet (beter dan Mithril), Gold Bowl, Bull Roarer, Yommi Seeds, 4 Prayer Potions, goed wapen en eventueel Attack/Strength Potions (en Ardy teleport als je die kan)

Nu de stappen die je uit moet voeren :

1)Praat met Erkle in de Legends Guild. Je krijgt drie opdrachten: een kaart maken van de Jungle, vrienden worden met de Natives en iets van de Natives meebrengen voor de Legends Guild. Search de Cupboard en pak de Machete

2)Pak de items van groep 1!(check boven)
Ga Shilo Village uit en ga naar de Jungle Forester. Gebruik daar je Axe en Machete om de jungle in te komen (gewoon een beetje hakken en hopen dat het lukt).
Begin dan met het maken van de kaart: Loop naar het oosten, klik op je kaart en kies de "Map" optie. Als er staat dat het is gelukt ga je naar het midden en doe je het weer uiteindelijk ga je naar het westen om het laatste deel te ''mappen''

3)Ga, als het gelukt is, de jungle weer uit en praat met de Jungle Forester. Laat hem je kaart overschrijven (copy notes) en dan krijd je de Bull Roarer.

4)Ga weer terug de jungle in klik op je Bullroarer en er zal een Native genaamd Guojo verschijnen. Hij zal je vragen of je wilt helpen met het bevrijden van Unguadula, die wordt bezeten door een Demon.

5)Loop naar het westen totdat je bij 3 Rocks in een driehoek komt, een ervan kan je Searchen. Doe dat en klim naar beneden (kan een paar keer misgaan).
Beneden zie je Ungadulu gevangen in een ster van vuur. Invetigate de Flames en praat met Ungadulu om er achter te komen dat je de vlammen kan doven met Holy Water.

6)Bull Roar voor Guojo, hij vertelt je dat je een Gold Bowl nodig hebt om Holy Water in te doen en geeft je een instructie om er een te maken.

7)De Bowl kan mislukken, als je Crafting niet zo hoog is kan je beter extra Bars meenemen. Neem de schets van Guojo, een hamer en je 2 Gold Bars mee naar het Anvil dat het dichtste bij is: ten noorden van Twai Bwo Wannai. Use je Gold Bars op het Anvil en maak de Gold Bowl

Haal de items uit groep 2!

8)Ga terug naar de jungle en Bull Roar voor Guojo. Hij zal de Gold Bowl zegenen: je gaat een beetje vaag zingen en als je geluk hebt lukt het. Zo niet, verlies je 2 prayer points. Let op: je hebt maar 42 prayer points nodig om de Bowl te blessen.

9)Ga naar het zuiden en zoek een beetje tot je een vijvertje vindt (ten zuidoosten van de drie rocks). Use je Machete op een van de Tall Reeds en Use de Hollow Reed op de vijver. Nu heb je een kom met Holy Water

10)Ga weer terug door de Rocks naar Ungadulu en Search de Desk. Lees dit boek door. Use dan je Bowl met het Holy Water op de Flames en loop er doorheen. Praat met Ungadulu, die je uit de achtvormige ster gooit.

11)Search de Bookcase en ga naar binnen.

12)Use je Lockpick op de grote deur en ga naar binnen.

13)Sla de steen kapot (Smash Boulder)

14)Duw de deur open en ren langs de Deathwings en spring over het muurtje.

15)Ga naar de muur met het symbool, je krijgt een raadsel over de volgorde van de runes:
First is the spirit of man or beast,
Second is the place where thoughts are born,
Third is the soil from which good things grow,
Four and five are the rules all men should know.

16)Ga door de muur en je komt in een ruimte met plassen water en stalagmieten. Use je Gems op elke stalagmiet totdat je overal de goede op hebt gelegd (als het de verkeerde is staat er "nothing interesting happened".
Zodra alle gems op de goede plek zitten verschijnt het "Book of Binding".Lees het boek - het gaat over het enchanten van een vial.Er staat ook dat Silverlight kan helpen - iets met een Holy Force Spell. Hwt kan ook zonder gedaan worden en dat gaat goed - als jij het met hebt gedaan laat het me dan weten, dan schrijf ik het erbij.

17)Ga terug naar Ungadulu en bereid je voor op een gevecht. Drink bijvoorbeeld een Super set. Zet prayer 43 aan en use het Book of Bining op Unguadulu. De demoon verschijnt en valt je aan. Hij haalt wat van je prayer af dus neem je prayer pot mee.

18)Praat met Ungadulu als je de Demon hebt verslagen; hij geeft je een paar Yommi Seeds. Vraag hem hoe je weer weg komt; hij geeft je de Holy Force Spell die je beschermt tegen het vuur.

19)Ga terug naar de vijver en probeer water te pakken. Je zal zien dat hij opgedroogd is. (Als het dan nog niet gedroog is pak dan eerst wat water en use het op je Yommi Seeds.
Bull Roar en vraag aan Guojo wat je moet doen. En ja hoor: je moet de bron weer vrijmaken (die was geblokkeerd).

20)Om dit te doen moet je een Bravery Potion maken. Hiervoor heb je twee Herbs uit Jungle Potion quest nodig: Snake Weed en Ardigal.
Als je niet meer weet waar je die kan vinden moet je in de guide van Jungle Potion kijken

21)Use beide Herbs op een Waterfilled Vial en voilà: je hebt je Bravery Potion!

22)Haal de items uit groep 3! en ga weer naar Ungadulu. Praat met hem en ga weer naar de ruimte met de plassen (waar je het Book of Binding vond).

23)Ga naar de andere deur en Cast een Charge Orb spell op de deur. Je gaat door de deur heen.

24)Drink je Bravery Potion, use je Rope op de Winch en ga naar beneden.
Pak daar de blauwe hoed op; er verschijnt een geest genaamd Vyveldi.

25)Ga naar beneden (het makkelijkst is om een keer te vallen - je verliest wel veel hp). Zodra je beneden bent moet je de drie ridders verslaan (lvl 95, lvl 100 & lvl 106). Je krijgt drie Chrystal Parts.

26)Loop een stukje naar het noorden, use je Chrystal Parts op de Furnace. Je krijgt een kristal in de vorm van een drakenhart.

27)Als je het nog niet had gezien: de grot heeft de vorm van een drakenkop. Ga naar de plek waar het oog zou zitten en zoek een Mossy Rock met de optie Search; search hem en use je kristal er op.

28)Je kristal gaat gloeien, loop naar de deur en use hem op het Symbol in de muur. Je kan er nu langs.

29)Loop langs de Lesser Demons en Push de Boulder. Er verschijnt een geest die je vraagt hem te helpen Vyveldi dood te maken. De geest geeft je een zwarte dolk. Ga terug naar de blauwe hoed en pak hem. Use je Black Dagger op Vyveldi voor hij uitgepraat is. Hij gaat dood en je dolk gaat gloeien. Ga terug naar de Boulder en de geest. Drink potions want je moet de demon weer verslaan.

30)Push de Boulder weer en use je Glowing Dagger op de geest -> hij verandert in de Demon. Hij haalt je prayer leeg dus drink meteen wat Prayer Potions.

31)Als de demon dood is moet je weer tegen de steen aanduwen (misschien vanuit een andere hoek). Hij verschuift; use je Gold Bowl op de Holy Water Spot en ga weer helemaal terug naar Shilo.

32)Neem de items uit groep 4 mee en ga weer de jungle in. Use je Gold Bowl op de Yommi Seeds zodat ze "Geminated Seeds" worden.

33)Bull Roar voor Guojo en vertel hem het goede nieuws. Doe het volgende snel achter elkaar, anders gaat de boom dood. Zoek een Fertile Soil en use je Seeds erop. Er groeit een boom, use je Gold Bowl op de Young Tree. Use nu je Hatchet op de Tree, net zolang tot het een totempaal is. Pak hem op.

34)Zoek nu de Dark Totempole (ergens in het midden van de jungle). Maak je klaar voor een zwaar (...) gevecht en use je eigen Totem Pole op de andere. De Demon verschijnt weer, in 4 vormen: de 3 warriors uit de grot en de demon zelf. Versla ze allemaal (let op je prayer).

35)Als je de Demon voor de laatste keer hebt verslagen use je je Totem Pole weer op de andere. Bull Roar Guojo en praat met hem. Hij bedankt je en geeft je een gouden totem.

36)Ga terug naar Radimus in de Legends Guild en vertel hem dat je klaar bent. Je kan nu de Legends Guild in!
Ga de Guild binnen en praat weer met Radimus. Je kan nu experience kiezen in vier skills; je krijgt xp volgens deze formule: (level+1)*150

Pff dat was ff typen..
Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.
Greetz ck bond
27-12-2005 09:39
Joowdemannen

Inactief

ik vind tip.it tot nu nog steeds ownen
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
15-4-2006 03:46
Hkboy92

Gewist lid

Ach ja, dragon slayer past er ook bij:
*ff van member page halen*

Sorry voor het rommeling, maar het is member page van rsr, en dat is nooit goed Plaatje


Visit [http://www.putfile.com]


Welkom geeerde , ik maak geen misbruik met je naam, ik zeg alleen hallo, en
kijkt gij maar naar mijn own written dragon slayer guide (weet niks anders wat ik met me page moet doen)Trouwens, weet iemand iets voor mijn member page?-Pm me maarDragon slayer
Benodigdheden: Geld en eten en qp 32
SKills: crafting lvl 8, lvl 33 magic zou handig zijn en smithing 34
Startpunt: Champs guild.
1. Ga naar Champs guild en praat met Guild master en vraag waar je een Plaatjebody kan halen. De guild master vertelt dan dat je het aan Oziach moet vragen, een vriend van haar.
2. Ga naar oziach die in een hutje in Edegville `>Plaatje[http://x1.putfile.com/8/22413301778.png]` alt=`Hosted by Putfile.com`>
en Vraag om een Rune platebody. Oziach zegt dat je jezelf eerst moet bewijzen om het waardig te zijn om een Plaatjebody te dragen. De uitdaging is een draak te verslaan. Maar eerst moet je een kaart inmekaar knutselen en een Boot kopen. Vraag waar alle mapstukjes zijn en als het goed gaat krijg je van Oziach een zilveren sleutel.
3. Ga naar `>Plaatje[http://x1.putfile.com/8/22413350082.png]` alt=`Hosted by Putfile.com`>Als je bij de boot bent, ga dan naar het zuiden en dan naar het oosten.
Hij verkoopt zijn boot (zoals je op de Pic ziet) voor 2.000Plaatje.
4. Ga de wilderniss in, ongeveer op lvl 20 bij Graveyard of shadows, daar 3 planken halen. Als je dat hebt gedaan maak je 6 steel bars, maak daarvan Steel nails (LVL 34), dan heb je 12 steel nails.
Ga dan naar je boot en neem een hamer mee, ga dan de boot in, trappetje af en daar zie je een gat in de boot, use de 3 planken erop en dan is je boot gemaakt!
5. Ga naar de Jail van Port sarim, dan kom je een goblin in de Jail tegen met de naam[http://www.putfile.com]`>Plaatje[http://x1.putfile.com/8/22413372419.png]` alt=`Hosted by Putfile.com`>, hij verkoopt een mapstuk voor 10.000Plaatje, je kan het stukje op 2 manieren krijgen:
1) Koop hem gewoon voor 10k (10.000PlaatjePlaatje
2)Plaatje hem met magie/ranged en pak het mapstukje met magie (lvl 33 telekinesche graPlaatje.
1e stukje is van jou Plaatje
6.Neem geld, je pickaxe en een bucket mee. Haal een wizard mind bomb in de Bar van falador, als je dat hebt, mine 1 clay in die bruine mine, je weet wel welke. Ga dan naar port sarim viswinkel en koop daar een lobster pot, ga dan doorlopen naar
Al kharid. Daar haal je een silk bij de Silk Trader, vul je bucket met water en maak er soft clay van. Ga dan naar barbaren dorp en maak er een bowl. OPLETTEN, NIET IN DE OVEN STOPPEN, LET EROPPlaatje!
Ga dan naar de ijsberg die tussen black knight;s fortress en dwarven mine ligt, daar op vindt je het mannetje Oracle, hij vertelt je iets over een geheime kamer, en ga dan Dwarven mine in.
Ergens in de dwarven mine is een vierkante kamer, ga daarin met je 4 spullen, als je daarin bent verdwijnen je spullen en in het midden ligt de kist. Open de kist en je hebt het 2e mapstukje in je bezit gekregen.
7.Ga met je key (en vanzelf sprekend) eten naar Melzar`s maze, als je daarbinnen zit zie je allemaal ratten. Kill ze, als 1tje een rode sleutel dropt, moet je door de deur met een rode streep erboven, 1 rat erachter zit en een trap.
Daarna kom je bij de spoken, als 1 een gele sleutel dropt, ga dan door de 2e deur van links.
Dan kom je bij de skeletten, zelfde verhaal maar deze keer moet je door de Rechterdeur. Dan moet je helemaal naar beneden, dan kom je bij de zombies. De lvl 25 zombie (de ander is 24) dropt de sleutel, Belangrijk:Ga alleen door de deuren met de sleutel.
DAn kom je bij melzar the mad, hij zegt onzin maar daar moet je niet op letten.
Dan de lesser demon en dan is het 3e stukje door jou GeownedPlaatje!
8. Ga naar lumbridge castle en ga 1 verdieping hoger, als het goed is zie je Duke Horacio, jij moet vragen: where can i get a shield that protects me from dragon breath. Dan zegt de Duke dat hij je er 1 geeft.
9. En nu is het zover, je maakt alle mapstukjes aan elkaar, en je gaat ze aan de kapitein geven, alleen wie is de kapitein?
Ned in draynor village. Geef hem je map en dan moet je naar je boot gaan met eten en je Dragonfire shield. Dan zie je dat je gestrand bent. Dan moet je naar het midden van het eiland[http://www.putfile.com]`>Plaatje[http://x1.putfile.com/8/22413380397.png]` alt=`Hosted by Putfile.com`>
en kijk op de kaart hoe je moet lopen;(rood is hoe je moet lopen).
Dan kom je in een dungeon met allemaal skeletten, ga verder de dungeon in en dan zie je grote skeletten en een hek; in dat hek zit Elvarg de Draak.
Als je het gevecht hebt beindigd, dan wordt je eruit getransporteerd en dan moet je door de lesser demons door de deur, dan ben je op karamja
Je krijgt het vermogen om dragonhide/Plaatjebody te dragenPlaatje!

Quest completed
5-5-2006 11:30
T0tal King

Gewist lid

jaja voor de n00bs van rsr: presenteerd t0tal king hier vol trots 2 questguides, 1, sheep shearer, 2, cookes assistentPlaatje

1.
sheep shearer.

nodig: 5-10Plaatje of een shear

deze quest kan je starten bij fred de farmer bij zijn kippenhok noord van het schaapenweidje in lumbridge.
als je met fred hebt gepraat, koop je een shear (schaar) bij de general store in lumbridge, heb je die al, ga je naar het schaapenweidje en scheer je 20 schapen. als je die hebt, ga je naar lumbridge castel, 1ste verdieping, en Plaatje je de 20 wool om in 20 bals of wool. als je die hebt, ga je terug naar fred, en geef je 20 bals of wool aan fred,
congratulations, je hebt sheep shearer voltooidPlaatje je beloning, 150 crafting xp en 60Plaatje.

2. cooks assistent

spullen nodig, pot of flour, egg en een bucket of milk.

deze quest start je door te praten met de cook in lumbridge castle. hij vraagt je nog wat spullen te halen die hij is vergeten te kopen.

pot of flour:
in de keuken van lumbridge castle respawnt een pot. ga naar het noorden, zonder een brug over te gaan. op een gegeven moment kom je bij een graanveld, pak daar 1 grain en loop een stukje naar het oosten, tot je bij het eerste pad komt.
loop daar in, en je komt bij een windmill, een windmolen. loop naar het bovenste stuk en use de grain op de hopper.
klik op operate hoppercontrolls, en loop naar beneden. dan use je je pot op flour bin en je hebt een pot of flour.

egg: volg het pad en loop het eerstvolgende bruggetje over. loop dan naar het noorden totdat je bij een kippenhok komt.
bij de kippen kan je een egg pakken.

bucket of milk: in het huisje vlakbij het kippenhok, kan je een bucket vinden, pak die. loop een stukje naar het zuiden totdat je bij de cows komt. loop naar een diary cow en klik op: milk diary cow. je hebt nu een bucket of milk.

ga terug naar de cook in lumbridge castel en geef het de ingredienten.
congratulations, quest completePlaatje

beloning: 300 cooking xp, en je kan de range in de keuken van de cook gebruiken, hier verbrand je minder voedsel op.

6-5-2006 11:42
Prominer70

Inactief

Quest lengte: kort
Benodigd heden: Schaar (shears) kan je kopen bij elke general shop of je hebt hem nog op je bank ofzo van de tutorial
Waar te starten: Iets boven Lumbridge praat met Fred the Farmer
Om te beginnen:
Free Image Hosting at <a target='_blank' href='http://www.ImageShack.us' title='http://www.ImageShack.us'>[www.ImageShack.us]</a>

Stap 1:
Praat met Fred the farmer en zeg: “Im looking for a questâ€
Free Image Hosting at <a target='_blank' href='http://www.ImageShack.us' title='http://www.ImageShack.us'>[www.ImageShack.us]</a>
Dan zegt Fred dat hij 20 balls of wool nodig heeft
Dan klik je steeds click here to continue
Dan vraag fred of je weet hoe je balls of wool moet Spinnen
dan zeg je dat je een expert er in bent.

Stap 2:
Free Image Hosting at <a target='_blank' href='http://www.ImageShack.us' title='http://www.ImageShack.us'>[www.ImageShack.us]</a>
Nou heb je een shears nodig dan pak je je shears
en ga je naar het met hek omringende veld naast het huis je van Fred
als je daar bent klik je op je schaar en dan op een schaap
Dat doe je tot je 20 wool heb
Soms staat er: The sheeps manage to get away from you
dan wil hij niet geknipt worden dus heb je niks…

Stap 3:
als je dan 20 wool heb ga je naar beneden naar het kasteel dan ga je bij het kasteel naar binnen en ga je 1 verdieping omhoog
NIET de kamer waar Duke Horacio in zit maar de andere met het Spinnenwiel
Dan klik je op het Spinnenwiel en dan klik je rechts op wool
en dan klik je op Make X
nou dan typ je het getal 20 en dan druk je op Enter
Dan ga je personage 20 balls of wool maken

Stap 4:
Je gaat weer naar beneden
dan ga je weer terug naar Fred The Framer
Praat weer met hem en dan heb je je reward
Free Image Hosting at <a target='_blank' href='http://www.ImageShack.us' title='http://www.ImageShack.us'>[www.ImageShack.us]</a>


Restless Ghost Quest
Quest: Restless Ghost
Start quest: Tegen over het kasteel van lumbridge in de kerk bij Father Aereck
Benodigdheden: Als je wil kan je vechten tegen een lvl 13 skelet (hoeft niet)
Skills: geen

Beginpunt
Free Image Hosting at <a target='_blank' href='http://www.ImageShack.us' title='http://www.ImageShack.us'>[www.ImageShack.us]</a>

Stap 1
Praat tegen Father Aereck
en zeg: i am looking for a quest
Dan zegt father Aereck dat hij ergens mee zit
Dat er een Ghost op zijn kerkhof rond zwerft
En dat die weg moet (moet jij doen)
dan zeg je dat je het wel wil

Stap 2
Free Image Hosting at <a target='_blank' href='http://www.ImageShack.us' title='http://www.ImageShack.us'>[www.ImageShack.us]</a>
Dan ga je naar Father Urhney en praat met hem
zeg dan Father Aereck send me to speak to you
Klik dan op he is haunting a ghost and need your help
Dan krijg je van hem een Ghost speak amulet

Stap 3
Dan ga je terug naar de kerk alleen loop je iets verder door
tot je niet verder kan en dan ga je het kerkhof op en ga je het huisje in
open de cofin dan komt er een geest uit
Praat met hem
Zeg dan yep, now tell me what is your problem
Dan vertel ie dat zijn Plaatje is gejat door een warlock
en dat ie daarom nog lang door zwerft

Stap 4
Free Image Hosting at <a target='_blank' href='http://www.ImageShack.us' title='http://www.ImageShack.us'>[www.ImageShack.us]</a>
Ga nu naar de wizard tower
En ga dan naar de kelder
In de noord oost kamer ligt een Plaatje
pak die schrik niet er komt een lvl 13 skelet
kill hem of ren weg.

Stap 5
Ga nu weer terug naar de geest klik op de Plaatje en daarna op de cofin
Dan geest zal verdwijnen. en zal je 1125 prayer exp geven Plaatje yeeeeh


Waarneer worden de questen upgedate ? heb er namelijk 2 voor jullie gemaakt Plaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
11-6-2006 20:53
Kevinwol

Gewist lid

Voor Gratis Quest Guide`s N.L.
Add one MsN rs-zammy@hotmail.com
Ik heb D-Treasure nu klaar liggen..Plaatje
En als je een andere wilt probeer ik hem zo snel mogelijk te maken add rs-zammy@hotmail.com
8-7-2006 14:52
Spiritsoul11

Gewist lid

Bij runehq zijn ze ook in het nederlands vertaalt Plaatje
22-10-2006 11:23
Pieterjan29

Inactief

quest dragon slayer Moeilijkheidsgraad: Moeilijk

Startpunt: Praat met de Guild Master van de Champions guild. De Champions guild ligt onder Varrock. Je hebt 32 Quest Points nodig om binnen te komen.

Alleen voor members: Nee

Eisen: Je hebt 32 Quest Points nodig. Als je geen 10.000 wilt betalen moet je level 33 magic zijn, als je je eigen bowl wil maken moet je crafting 8 zijn. Je kunt de bowl ook van iemand anders kopen. Je moet ook de draak Elvarg van level 83 kunnen verslaan. Dat is gemakkelijker dan je denkt, er zijn mensen die het met combat 40 hebben gehaald. Hoger combat is aangeraden.

Benodigde spullen:

3 planken (te vinden op Graveyard of Shadows op level 18 van de wildernis),
90 nails (maak van 6 steel bars),
Een lobster pot (te koop in Port Sarim),
Een unfired bowl (ga klei mijnen, maak dit zacht met een bucket of water en gebruik dit op een potters wheel van Barbarian Village),
Wizard Mind Bomb (te koop in het café van Falador),
1 silk (te koop in Al-Kharid en Varrock),
Een hamer,
Ongeveer 2000 Plaatje,
Een Air en een Plaatje, runes of pijlen om een goblin te doden of 10.000 Plaatje als je nog geen magic level 33 hebt
Goed eten (lobsters of sword fish aangeraden)
Je beste wapen (Rune aangeraden). Het wapen mag geen 2H zijn, omdat je een speciaal schild moet dragen

Vraag bij de Guild Master van de Champoins Guild naar een Plaatjemail. Hij zegt dat je naar Oziach moet gaan, die weet daar meer van. Oziach is links buiten Edgeville in een gang naar een klein hutje (zie kaartje). Van hem moet je bewijzen dat je een echte held bent: je moet de draak Elvarg van het eiland Crandor verslaan. Eerst moet je nog op Crandor zien te komen... Verzamel de kaarten zodat je weet hoe je moet varen. Oziach helpt je alvast op weg, hij geeft je een sleutel voor Melzars maze. Bewaar die sleutel, die heb je later nodig. Als je de sleutel verliest kun je bij Oziach een nieuwe halen.

De eerste kaart: Ga naar Port Sarim en vind de gevangenis. Daar is een goblin opgesloten, zijn naam is Wormbrain. Vraag hem of hij zijn kaart wil geven, dat wil hij niet. Je kunt hem van hem kopen voor 10.000 Plaatje, maar als je dat niet wil kun je hem doden. Spreek dan met 1 Plaatje en een Plaatje de "Telekenetic grabspreuk" uit. Telekenetic Grab kun je tussen de lijst van spreuken kiezen, net als Wind Strike en al die andere spreuken. Je kunt hem ook van de goblin Wormbrain kopen voor 10.000 Plaatje.

De tweede kaart: Hiervoor heb je een unfired bowl, Wizard Mind Bomb, lobster pot en de silk nodig. Ga met deze spullen naar het orakel op de Ice Mountain. Hij geeft je een raadsel voor de spullen die je nodig hebt om de deur te openen, die heb je al mee. Praat met hem en ga de dwarfen mine binnen. Zoek daar naar de kamer met de gesloten deur en ga naar binnen. Je items verdwijnen. Pak de kaart uit de kist

De derde kaart: Deze kaart is wat lastiger dan de andere kaarten. Je moet hier aardig wat monsters verslaan, zoals zombies, skeletten of een Lesser demon van level 82. Neem dus voedsel en je armour mee. Houd één inventory plek over voor een sleutel die je straks krijgt. Demonen zijn zwak voor Silverlight en magic, dus misschien is het een goed plan één van deze dingen mee te nemen. Reis af naar Melzars Maze met je sleutel. Melzars Maze ligt ten noorden van Rimmington en ten zuiden van de Crafting guild. Plaatje wat ratten totdat je de rode sleutel hebt. Gebruik je sleutel met de deur en ga naar binnen. Plaatje ratten totdat je een rode sleutel hebt. Open hiermee de noordwestelijke deur. Eenmaal binnen beklim je de trap. Boven zie je allemaal geestjes. Plaatje een paar geesten en pak de oranje sleutel. Open hiermee de tweede deur van links en ga de ladder op. Plaatje ook hier weer beesten, dat zijn hier skeletten. Pak de gele sleutel en ga met je sleutel door de zuidwestelijke deur. Ga hier naar beneden. Plaatje de hoogste zombie en pak de sleutel die de zombie dropt. Open de noordelijke deur en breng een bezoekje aan Melzar the Mad. Kijk maar wat hij zegt als je hem aanvalt, het is wel grappig. Plaatje hem. Plaatje dan de Lesser Demon in de volgende kamer. Hij dropt een groene sleutel. Open de kist met je groene sleutel en pak de kaart.

Nu kun je naar Crandor varen, je hebt alleen nog een bootje nodig. Neem de drie planken, 90 nails, je hamer en 2.000 Plaatje mee naar Port Sarim en praat daar met de matroos bij de zuidelijkste pier van de haven. Hij wil je zijn boot de Lady Lumbridge verkopen voor 2000 Plaatje, dus koop zijn boot. Er zit een gat in het ruim dat nog gerepareerd moet worden, dus ga de ladder af en repareer het met de spullen die je mee hebt. Nu is je boot heel. Je hebt alleen nog een ervaren schipper nodig die je er heen kan varen en een schild om je te beschermen tegen het vuur van de draak.

Maak de kaart volledig door de stukken met elkaar de gebruiken en breng de kaart naar Ned in Draynor Village. Vraag hem of hij je naar Crandor wil brengen. Dat doet hij graag, hij wil nog wel eens varen. Dat was simpel, schipper geregeld. Nu je schild nog.

Reis af naar Lumbridge Castle en haal het anti-Plaatje aan bij de Duke. De Duke is in zijn kamer boven. Hij wil je dat schild graag lenen. Zo, dat was ook gemakkelijk. Nu ben je klaar voor het gevecht.

Haal je armour, wapens, anti-Plaatje en je beste voedsel van de bank. Misschien kun je ook wat runes voor een teleport meenemen, anders moet je langs lesser demons en red Plaatjes. Loop naar je zojuist gekochte boot in Port Sarim en ga naar binnen. In het schip staat Ned al op je te wachten. Laat hem naar Crandor varen. De reis gaat niet helemaal voorspoedig, je strandt met een paar gaatjes in je boot. Laat je boot maar zitten, die is niet meer te repareren. Volg het pad de heuvel op en wandel langs de lesser demons. Daar is een grot, ga erin. Loop naar de gate, ga naar binnen en versla de draak. Hij hit maximaal 13 bij mensen met 40-45 defence.

Hierna kun je terug teleporteren of lopen, maar het is handig om voor het teleporteren even langs de lesser demons in het zuiden te lopen en tegen de muur te duwen. Dan kun je voortaan ook weer terug andersom, dus van de Red Spiders terug naar de Lesser Demons. Teleporteer hier of ga naar links, beklim de rope en loop terug naar de bewoonde wereld.

Beloning: 18.650 Defence en 18.650 Strength ervaring. Je kunt een Plaatjebody en green dragonhide body dragen. Oziach heeft deze twee items ook te koop.

Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Image and video hosting by TinyPic
5-11-2006 15:04
Ferrari289

Gewist lid

Fishing Contest:

Wat heb je nodig aan items?

- Fishing Rod (te koop in Fishing Shops)
- Garlic (te krijgen bovenin Morgan’s House in een kastje (Draynor Village))
- Spade (te krijgen in General Shops en een respawn is er in het Estate Agent huisje in Falador)

Welke levels heb je nodig?

- 10 Fishing

Welke quests moet je gedaan hebben?

Geen heb je voor deze quest nodig.

De Quest:

De start:
Ga naar de Mountain Dwarf ten oosten of westen van de White Wolf Mountain. De gele plekjes zijn de plekken waar je de Quest kan beginnen:

Plaatje[http://img155.imageshack.us/img155/9082/contest1ji6.png]>

Plaatje[http://img294.imageshack.us/img294/2373/contest2ok7.png]>

Red Vine:
Als je Red Vine wilt hebben, moet je naar het McGruber’s Wood. Je hebt een spade nodig! Dit is hier gelegen (binnenin het rode gebied) er staat ook de plek op hoe je deze Wood in komt (de gele stip):

Plaatje[http://img375.imageshack.us/img375/1310/contest3zy2.png]>

Om binnen te komen moet je op de ‘Squeeze Through Loose Railing’ klikken. Dan ga je erdoorheen:

Plaatje[http://img161.imageshack.us/img161/3745/contest4pq2.png]>

Als je dit gedaan hebt ren je langs de honden (lvl 44) en ga je naar de blauwe plek. Bij de plek aangekomen doe je ‘Check Vine’ en dan krijg je Red Vines. Hier zie je het:

Plaatje[http://img150.imageshack.us/img150/1176/contest5ag1.png]>

Pak er ong. 8 à 10.

Het Fishen in de Fishing Contest:
Als je de Vines hebt ga je naar de Fishing Contest. Die is hier gelegen (groene gebied):

Plaatje[http://img375.imageshack.us/img375/7773/contest6gw2.png]>

Eenmaal hier aangekomen moet je praten met Morris. Hier zit hij:

Plaatje[http://img375.imageshack.us/img375/2432/contest7xl5.png]>

Hij zegt dat je hem je pass moet vertellen om erin te komen. Doe dit. Eenmaal binnen moet je met Bonzo praten. Hier staat hij:

Plaatje[http://img375.imageshack.us/img375/791/contest8pf1.png]>

Je moet hem dan 5 Plaatje betalen en hij geeft je een ‘Fishing Spot’. Alleen je hebt dan 1 probleem. Op deze plek vang je alleen maar ‘Sardines’. Hierna ga je naar de Vampire en praat je met hem:

Plaatje[http://img508.imageshack.us/img508/3680/contest9ip0.png]>

Nadat je met hem gesproken hebt, moet je de ‘Garlic’ Usen op de Pipes. Hier zijn de Pipes:

Plaatje[http://img504.imageshack.us/img504/196/contest10ap6.png]>

Ga dan vissen bij de Spot bij de Pipes. Je krijgt dan ‘Giant Carps’. Vang er ongeveer 3 en je mag naar Bonzo. Praat met hem en je krijgt de ‘Throphy’.

Einde:
Ga terug en praat met de Mountain Dwarf. Je hebt de Quest voltooid!

Reward:

- 2.5 – 3.2k Fishing Experience (hangt af van je experience op dat moment)
- Je kan de ‘Dwarf Tunnel’ (onder de grond bij het trappetje bij de Mountain Dwarf) gebruiken.
- 1 Questpoint.
11-11-2006 15:16
Otherwise777

Inactief

quest guide van royal trouble :


Royal trouble

Wat heb je nodig: niks
Welke skills heb je nodig:
40 agylity
40 slayer
40 mining of 5 coal`s meenemen
Monsters: giant sea snake lvl 149


Sinds dat je de quest Throne of miscellania hebt gedaan weet je dat de koning en koningin ruzie hebben. Jij moet dit weer eens oplossen.

Je begint de quest door met advisor Grim te praten in het kasteel van de koning
Plaatje
hij verteld je dat de koning en de koningin weer aan het vechten zijn (ruzie hebben).
Dan moet je met de prinses of prins praten doe dat.
Je krijgt een filmpje te zien, daarin krijg je te zien wat zei denken wat het probleem is.
Nu moet je met de koning praten en die verteld je om met de inwoners te praten.
Praat met gardener Gunnhild die staat net buiten de muur.
Plaatje

Het uitzoeken van het probleem:
Ga daarna naar de koningin aan de andere kant van het eiland.
Zei verteld je dat er voorraden zijn gestolen van haar inwoners en dat je het moet gaan uitzoeken. Praat nu met moldof die loopt buiten het kasteel van de koningin
Praat nu weer met de koningin.
Die verdenkt nu de koning ga nu weer met de koning praten.

De koning vraagt of je met advisor Grimm wil praten, doe dat.
Advisor Grimm zegt dat hij niks afweet van de vermiste voorraden en zegt at het misschien andere kunnen ijn buiten het koningrijk hij zegt dat je met de zeiler moet gaan praten.
Plaatje
De zeiler zal zeggen dat misscelanus grotten heeft, ga terug naar de koning om toestemming te vragen voor de grotten. Je krijgt nu een scroll, die laat je in de grotten.
De ingang is net buiten het kasteel.
Plaatje
Praat met de guard om in de grot te kunnen.

De grot:
In de grot is een kleding winkel daarin zit Halla
Plaatje
Praat met haar zei verteld je dat er monsters in de grot leven.
Loop door naar het noorden en praat daar met de dwerg Thorodin
Plaatje
Hij zegt dat hij geruchte heeft gehoord van Donal dat er een groot monster leeft in de grot.
Praat nu met donal in de pub.
Plaatje
Hij geeft je een mining prop

Verder in de grot:
Zorg hier dat je hier je anti posion bij hebt.
Gebruik nu de mining prop op de scheur bij de mining dwarfs nu kan je door de scheur heen.
Nu moet je een paar dingen pakken:
Engine
2 ropes
Een paar pulley beams
En een paar gewone beams
‘’de spullen kun je vinden in de kratten’’
Plaatje

Gebruik nu een pully beam op de grote stok die daar staat(scaffold).
Gebruik nu 2 beams op 1 pully beam om een grote stok te maken gebruik die op scaffold.
Gebruik dan nog een pully beam op de scaffold.
Doe er dan een rope aan.
Gebruik dan een beam aan het platform.
Nu is het lift systeem helemaal af

Ga nu uit de cave en pak een pick axe van de stenen en mine 5 coal weer terug in de cave.
Gebruik de 5 coals op de engine en gebruik die op de engine platform.
Klik nu op ‘’use lift’’ om naar boven te komen.
Pak nu een plank en ga door de tunnel.

Het dagboek:
Als je bij het water aankomt moet je je rope gebruiken op de steen die boeven de rivier zit.
Do dan rope swing om over het water heen te komen.
In het oosten zie je nu fire remains zoek deze voor een dagboek.
Loop nu verder de grot in en gebruik je plank op de stenen die daar in het water liggen.
Doe dat bij elke steen die tussen 2 grote stenen ligt.
Daar vind je nog meer fire remains zoek deze en je krijgt een pagina bij je dagboek erbij.

Als je verder loopt kom je bij steam vents.
Daarvoor en achter zijn nog 2 fire remains zoek deze beide.
raak deze steam vents niet.
Loop veder kijk uit voor de vallende stenen(bij mij vielen ze niet ?)
En check daar de fire remains.
Un is je dagboek klaar lees het nu (blader er doorheen>
Plaatje

Nu krijg je een cutsene te zien
Plaatje
Daarin krijg je te zien wat er aan de hand is.
Je krijgt ook te zien dat het dagboek van armod is
Nadat je met hem hebt gepraat ben je akkoord gegaan om de snake te mollen die verderop in de grot leeft moet je weer verder lopen naar het noorden maar val geen snakes aan. ze posionen je maar ze zij niet agressief.

Aan het einde zie je weer een scheur ga daar doorheen de snake zal daar zijn wees klaar voor een gevecht met de snake van lvl 149. je kan protect tegen melee gebruiken.
Hij is niet zo moeilijk te verslaan. Gebruik als je begint je antiposion want hij posioned je meteen met 9.
Als je hem hebt verslagen ga dan terug door de scheur daar hangt een touw boven je ga via hier naar boven en Ga dan terug naar de koniging, je krijgt van haar een brief breng die brief naar de koning om de quest af te maken.

Quest reward:
1 quest point
20k Plaatje
5k agyliti slayer en hp exp

Quest gemaakt door otherwise777
Voor rsr alleen te gebruike door rsr
Vragen of een fout op te merken meld het me dan op
Pm in rsr
Wouter_ik_moi@hotmail.com

Bedankt voor het gebruiken van mij quest hulpen van spirits of elid
arnoud upload deze quests nou eens Plaatje


Spirits of elid

Skills nodig:
37 ranged, mining, thieving
33 magic
Je moet 3 keer een lvl 75 verslaan
Spullen nodig:
5Plaatje om shantey pass te kopen, naald en draad(needle en thread), law en Plaatje, een wapen(s) met slash optie, crush of smash optie en stab optie, Pick axe, touw(rope), mes(knife), iets dat licht geeft(zoals kaars), Plaatje en een bow met Plaatje.

Begin:
Je kunt beginnen door bij ‘’shantey pass’’ een kaartje te kopen om door de stenen poort in het zuiden te gaan. Dan moet je naar Pollnivneach Plaatjeen en dan naar Nardah lopen.
Plaatje
Loop daar naar het quest teken en praat met ‘’Awusah the Mayor’’.
Plaatje
Hij verteld je dat de water voorraad opraakt en vraagt je of je dat kunt onderzoeken.
Accepteer om hem te helpen en ga dan naar het noorden naar Ghaslor en praat met hem.

Als je met hem gepraat hebt krijg je een blaadje ‘’ballad’’, lees deze.
Ga nu naar het huis west van het huis waar je nu in bent, en praat daar met Shirrati, en vraag haar over de sleutel (key).
Ze zegt dat je er vanaf moet blijven, gebruik nu telegrab op de key.
Die ligt op de tafel in het oosten van het huis.
Doorzoek ook het cupboard in het noord westen van de kamer om torn robes te krijgen.

De kleding:
Gebruik nu de naald op de robes om ze te repareren, en trek ze daarna aan.

De grot:
Loop nu naar het westen totdat je bij een rivier komt, loop via die rivier helemaal naar het noorden totdat je uitkomt bij een grot. Gooi daar je touw om de tak die boven de grot hangt om in de grot te gaan. (ga een beetje van de grot afstaan op een bergje om de tak (root) te zien en gebruik dan je touw erop).

Gevecht in de grot:
Als je nu doorloopt naar de eerste deur kom je in de kamer met 3 deuren in het oosten.
Als je in een kamer wil gaan word je aangevallen door een golem, elke gollem heeft een zwakte die staan hier:
Zwart – crush/ smash
Grijs – slash
Wit – stab
Andere aanvallen werken niet je zult alleen mar 0 hitte.
Ze zijn redelijk makkelijk te verslaan en je kan protect tegen melee gebruiken.
In elke kamer moet je iets doen om het water weer te laten stromen:
Kamer in het meest noorden - schiet op het target.
Kamer 2de vanuit het noorden - hak de steen weg.
Kamer in het zuiden – haal de troep uit de groeve.

Als je dat gedaan hebt ga dan naar de deur in het noorden voor het volgende probleem.
Loop langs het water totdat je 3 spirit’s ziet, praat met elk van hen en vraag of het dorp hun water terug mag. Ze zeggen dat je daarvoor het standbeeld (statue) op zijn plaats terug moet zetten.

Mayor:
Ga weer terug naar Nardah en praat daar weer met ‘’Awusah the Mayor’’ waar je de quest begon. Hij verteld je dat ze het standbeeld in een scheur (crevice(zie kaart)) gegooid hebben.
Pak voordat je gaat een paar schoenen die bij de opening staan.
Plaatje

De scheur:
Ga nu naar het westen totdat je een scheur in de grond ziet ga daar naar binnen.
(de scheur is ook op de kaart aangegeven zie bovenaan)
Ga daar door de deur en praat met Gennie.
Vraag aan Gennie wat hij voor het standbeeld wil, hij wil de zolen van de schoenen van Awusah the Mayor.
Gebruik je mes (knife) op de schoenen die je gepakt had en dan krijg je zolen.
Geef de zolen aan Gennie en je krijgt het standbeeld.

Eindigen van de quest:
Ga weer terug naar Nardah naar het huis waar je de key moest pakken,
Plaatje
En zet het standbeeld op de standbeeld steen.
En dan ben je klaar.
Reward:
2 quest points
8k prayer exp
1k thieving exp
1k magic exp

En nu mag je gebruik maken van het standbeeld om je prayer te herladen.
En als je daar prayed krijg je ook nog eens 10 procent meer hp dan je had.

Quest gemaakt door otherwise777
Voor rsr alleen te gebruike door rsr
Vragen of een fout op te merken meld het me dan op
Pm in rsr
Wouter_ik_moi@hotmail.com

Bedankt voor het gebruiken van mij quest hulp


Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today! Adopt one today!
13-1-2007 13:04
Jdjd7

Gewist lid

bedankt voor de hulp heeft me flink geholpen Plaatje
29-2-2008 15:35
Habbostery

Inactief

misschien handig deze sticky nu te verwijderen sinds alle guides nu een eigen plekje mogen op dit bord?
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
8-5-2008 07:39
Tandje440

Gewist lid

nice guild best handig ok te gebruiken
13-6-2008 11:41
Koninghinz

Inactief


Minigame Guide : Tears of Guthix

1. Inleiding

2. Benodigdheden

3. Locatie

4. De minigame

5. Rewards

6. Tears of Guthix Vaantje

1. Inleiding

De minigame Tears of Guthix is één van de weinige minigames die je maar 1 keer per week kan doen. Je krijgt xp voor je laagste skill maar voordat je de minigame kan doen moet je eerst de gelijknamige quest voltooien. De minigame is erg handig als je een skill heel vervelend of moeilijk vindt om te trainen. Let op, deze minigame is alleen voor members.

2. Benodigdheden

Voor de minigame zelf heb je helemaal niks nodig, wel moet je de Tears of Guthix quest hebben gedaan. Daar heb je wel 20 Crafting, 20 Mining, 49 Firemaking en 43 questpoints voor nodig. In de grotten van de Lumbridge Swamp heb je altijd licht nodig, anders zul je dood gaan. Aan te raden is een Bullseye lantarn omdat die niet uit kunnen gaan. Gebruik geen kaarsen. Die gaan snel uit en dan wordt er snel achter elkaar, veel op je gehit. Spiny helmet is ook handig voor de Wall beasten waar je langs komt. Zo hitten ze niks op je. Voor als je klaar bent met de minigame kun je teleporteer middelen meenemen.

3. Locatie

De minigame ligt in de grotten van de Lumbridge Swamp onder Lumbridge. Loop Lumbridge uit in het zuiden. Loop dan in zuid-weste richting en ga de grot in via de ladder.
Plaatje
Loop dan eerst een stukje naar westelijke richten en dan het zuiden. Loop door naar het oosten helemaal totdat alleen nog maar naar het noorden kan en onder je een beekje loopt. Spring over het beekje en ga door de tunnel(staat aangegeven in het kaartje als gele punt). Loop dan naar het zuidoosten, klim de richel naar beneden en je bent er.
Plaatje

4. De minigame

Voordat je naar binnen mag moet je eerst een verhaal aan Juna De slang vertellen. Per week moet je 100.00xp of 1 questpoint gehaald hebben anders zal Juna zeggen dat je niet naar binnen mag. Je moet ook je beide handen vrij hebben, Dus geen wapen en/of schild dragen.
Plaatje
Je krijgt een bowl en het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk blauwe tranen vangt binnen 1 tot 2 minuten. Door op de blauwe watervallen te klikken vang je de tranen. Als je voor een groene waterval staat en je vangt groene tranen, zal er steeds één traan afgaan. De blauwe en groene watervallen wisselen steeds van plaats dus je moet goed opletten. Je hebt in totaal 9 watervallen.
Plaatje
Je ziet dat je inventory is veranderd. Je ziet eerst een balkje, daar kan je zien hoeveel tijd je nog over hebt. Hoeveel tijd je krijgt ligt aan hoeveel questpoints je hebt. 1 questpoint is 1 seconde, maar je hebt minimaal 60 en maximaal 120 seconde de tijd. Daaronder zie je een bowl met water, daar staat hoeveel blauwe tranen je al hebt gevangen. Je kan maximaal 180 tranen vangen, daar moet je alleen wel erg veel geluk voor hebben.

5. Rewards

Als de minigame afgelopen is zul je xp krijgen in je laagste skill. Als je laagste skill hoger is dan 30 krijg je 60xp per traan. Als je laagste skill lager dan 30 is ligt het aan het lvl hoeveel xp je krijgt. Dit is erg handig als je een skill niet snapt of er gewoon echt geen zin in hebt. Je kan dus maximaal 30*60xp=1800xp verdienen.

6. Tears of Guthix Vaantje

Als je het Tears of Guthix vaantje wil moet je in één ronde 160 of meer blauwe tranen hebben gevangen. Als je de minigame kan doen, kan je ook het vaantje halen. Je moet wel veel geluk hebben omdat 160 tranen in één ronde erg veel is. Vergeet niet Rsr te zeggen en er een screenschot van te maken.

Plaatje


© Koninghinz Aka Jochem
Antwoord 31-44 van 44 totaal.
Vorige 15 <<

Reageren:

Gasten mogen niet posten!