Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape: Guides] -> [Dungeoneering guide! (of een poging tot)]
Dungeoneering guide! (of een poging tot)
Hallo RSR-mensjes! Om jullie toch enige hulp te geven bij dungeoneering open ik dit topic. Post er gerust guides bij, hetgeen ik post zal niet veel, maar misschien toch handig zijn.


Om te beginnen: Bronze is nu Novite en Mithril Kratonite (in dungeoneering toch). Klinkt het allemaal een beetje Chinees en weet je nu niet juist wat beter is, en wil je niet heel de tijd door irritante ingame menu's scrollen? Zie hieronder.
Plaatje

ROOM GUIDES

Standbeeld push-room
De standbeeld push-room ziet er als volgt uit:
Plaatje
Je moet de opstelling gelijk maken, of spiegelen. Om te weten of je moet spiegelen of gelijkstellen, kan je kijken naar de richting waarnaar de standbeelden kijken. Kijken ze naar elkaar, dan moet je spiegelen. Kijken ze van elkaar weg, dan moet je ze gelijkstellen. Hieronder een voorbeeld van een room die moest gelijkgesteld worden:
Plaatje

Gekleurde Tile-room
Plaatje
Dit is in feite zeer simpel: je moet alle tiles op hetzelfde kleur krijgen. Als je op een tegel klikt verandert die tegel en de omliggende tegels van kleur. Het is een eeuwenoude puzzel, maar om het makkelijker te maken heeft Jagex er een "Force"-funcite ingestoken: je kan één tegel per keer ook de kleur veranderen. Je zal dan wel damage nemen, maar de beste strategie bij deze lijkt mij gewoon zoveel mogelijk in dezelfde kleur en dan forcen.
Plaatje

Follow the leader-room
Plaatje
Dit is een room waar ikzelf lang niet ben aan uitgeraakt, maar het is eigelijk niet moeilijk. Er staan een aantal opgebouwde standbeelden, in aantal gelijk aan het aantal groepsleden. Naar de kapotte moet je niet kijken. Op de foto zie je hoe er 2 opgebouwd staan, we waren ook met 2. Alle groepsleden moeten op een tile rechttegenover een standbeeld gaan staan, en een mimespel spelen. Pas op! In deze room heb ik al veel mensen weten sterven, want als één iemand iets fout doet, of eet tussendoor, krijgt iedereen (redelijk veel) damage. Je moet in totaal 4 keer na elkaar een juiste emote doen, dan mag je door.

De room met 3 standbeelden
Plaatje
De simpelste van allemaal: je ziet 3 standbeelden waarvan 2 een wapen hebben. Jij moet met een pickaxe de gebroken muur kappen, dan krijg je een steen. Van die steen maak je met een chisel een wapen dat nog niet aanwezig is in de room (Bv: er staat al een standbeeld met een staff en één met een bow, dan moet jij de andere een sword geven).
Plaatje

De room met de 2 rijen van 5 standbeelden
Eigenlijk simpel, maar je moet het weten: je moet 5 stenen uit de muur kappen en daar 5 wapens van maken. Welk wapen waar moet is volgens de combat triangle. Dus: tegenover een mage zet je een ranger, tegenover een ranger een meelee, en tegenover een meelee een mage. Simple as that.
Plaatje

De lichtsynchronisatie-room
Hier moet je alle lichten op hetzelfde moment in het midden krijgen. Je stopt een licht door op de bijhorende tegel te staan. Niet echt moeilijk.
Plaatje

De iceroom
Je geraakt hierdoor door minimum één keer op elke tegel te staan. 1 detail: er is ijs, en je schuift dus voort in de richting die je ging. Velen geraken er niet aan uit, maar die weten niet dat je schuin kan, en zo moet je het doen.
Plaatje

De hendelroom
1 woord: snelheid. Gewoon zo snel mogelijk alle hendels overhalen. Je zal hiervoor zoveel mogelijk teamleden moeten hebben (de timer is afgesteld op het aantal players in de dungeon).

De ferretroom
Plaatje
Picture sais it all: vang vissen, kook ze, en lok zo de ferret op de plaat (zonder hem in een watergat te laten vallen)
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Uploaded with ImageShack.us
Gepost door WizardmagInactief op 14-4-2010 01:38
Antwoorden:
Isengard1992

Inactief

Ziet er goed uit! Plaatje
Er zijn nog wel heel veel items om erbij te zetten Plaatje
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
14-4-2010 08:43
Rsrdarkii

Gewist lid

ziet er nu goed uitPlaatje
en nu wachten tot de rest erbij staatPlaatje
succes ermeePlaatje
14-4-2010 09:16
Thojohn22

Inactief

Als jullie riddles tegenkomen van de enigmatic hoardstalker, zouden jullie ze willen pmen met de oplossing, ik ben bezig aan het helpen met guide.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
14-4-2010 10:27
Arjan

Gewist lid

ziet er al netjes uit, als het klopt dat er nog heeel veel bij komt.
14-4-2010 18:28
Xxlvlzxx

Inactief

Gaat al goed, hopelijk volgt er meer Plaatje
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
15-4-2010 20:33
Antwoord 1-5 van 5 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!