Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Vergadering Maart]
Vergadering Maart
De vergadering van maart begon om 13:00 Costaricaanse tijd. 

Jaron vertelde dat aan de hand van een klacht van een lid (Op de chat bekend als T** en op de site als G*******02 - naam gecensureerd in verband met privacy) dat de login niet beveligd was met HTTPS, is nu de volledige site overgeschakeld op HTTPS. Er is een redelijke kans aanwezig dat dit iets stuk heeft gemaakt. Mocht dit zo zijn en je komt er achter, laat dit dan aan Jaron weten, of aan een willekeurige andere MOL, die geven het wel door.

Uiteraard was het citadelevent tijdens de vergadering, en iedereen was van harte uitgenodigd in de citadel een tweede duimpje (eventduimpje) te komen halen.

Daarna was het tijd om de volgende Newsflash weer aan te kondigen. De Newsflash komt elke 2 maanden, in een oneven maand uit. En aangezien maart aan dat scenario voldoet, staat er halverwege de maand weer een Newsflash klaar. 

Cat had ook nog een blijde mededeling / niet zo blijde mededeling (afhankelijk van of je haar gemist had of het wel lekker rustig vond dat ze weg was): Halverwege de maand komen Cat en Martijn weer terug naar Nederland. Cat komt op 14 maart aan, Martijn op 18 maart. 

Op speciaal verzoek van Jaron, vermelden de notulen ook nog dat koekjes lekker zijn.

Tot volgende maand!
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 1-3-2015 20:18
Antwoorden:
Glowball02

Rune Member (6.9)

Gelukkig zijn er nog leden die inzitten met de veiligheid van de bezoekers van deze site! Wie je ook bent, anoniempje: je bent een held!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
I'm not a Grammar Nazi. You're just a Grammar Jew.
3-3-2015 00:37
Fury Storms

Inactief

QukFByUTcyg">
QukFByUTcyg
 

Youtube linkjes zijn volgendsmij broken in het nieuwe https, of ik doe iets fout. Maar de post van sleepy kreeg ik ookal niet aan de praat: [https://www.rsrclan.com/forum/RuneScape/Algemeen/103830_Zou_JaGeX_niet_beter]...
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
message message
3-3-2015 09:11
Gregoryw

Rune Member (6.9)

Goed dat de beveiliging van de website is aangepast. Goed werk Jaron!
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
5-3-2015 19:12
Antwoord 1-3 van 3 totaal.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.