Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Archaeology badges!]
Archaeology badges!
Hallo allemaal!

Sins eind maart is er een nieuwe skill uit in RuneScape: Archaeology. Natuurlijk hebben we hier ook weer badges voor. Het heeft even geduurd voordat we deze hebben kunnen publiceren. Dat komt niet helemaal vanwege het ontbreken van badge requirements (hoewel we wel de tijd genomen hebben om deze skill te ontdekken voordat we een beslissing namen) maar ook vooral door het een en ander aan technische problemen. Het forum is namelijk al zo lang niet meer actief dat we niet gemerkt hadden dat deze inmiddels goed stuk was. Tot het punt dat we ineens een nieuwspost wilden maken en .. tsja.

Inmiddels is het forum gerepareerd, staan de badge requirements helemaal vast, en kunnen we ze presenteren! Voor Archaeology bestaan de badge requirements uit drie delen:
  1. Een mystery-unlockable locatie om te zijn bij het maken van de screenshot
  2. Een aantal volledige tetracompasses
  3. Een volledige museum set, uiteraard gerestaureerd.

N.B. Normaal is de eis dat er met een badge alle chats op aan moeten staan, en alles qua chat zichtbaar moet zijn. Omdat de Archaeology badges voornamelijk untradable requirements hebben, zullen we hier bij deze serie badges niet zo streng in zijn. Uiteraard zullen we bij overige rewards (zeker als de requirements ook tradable zijn) wel medogenloos afkeuren.

Dat gezegd hebbende, het uur van de waarheid is aangebroken, de presentatie van de requirements!

192

Archaeology badge #1 Neem een screenshot in de Thalmund Forge met 5 volledige tetracompasses en alle herstelde artefacts van de Museum Bandos #1 set in je inventory.

193

Archaeology badge #2 Neem een screenshot in Howl's Workshop met 10 volledige tetracompasses en alle herstelde artefacts van de Museum Armadyl #2 set in je inventory.

194

Archaeology badge #3 Neem een screenshot bovenop de Everlight met 15 volledige tetracompasses en alle herstelde artefacts van de Museum Saradomin #3 set in je inventory.

(Mocht je hierboven geen afbeeldingen zien, zet dan op deze pagina je badge skin op Rondheid of Hoekigheid)

De badges kan je posten op het Rewards bord op het forum. Veel succes!

(p.s. als je nog tegen issues aanloopt met het posten van je badge, laat het even weten in de IRC)

Namens het MOL-team,
Elanthiel
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 14-5-2020 14:02
Antwoorden:
Thastrake

Operator (8)

Zo, er is weer wat te doen. Plaatje 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..." - Serpico
15-5-2020 23:42
Antwoord 1-1 van 1 totaal.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.