Zoek in het forum!
[Forum] -> [RuneScape Revolution: Clan Nieuws] -> [Reünie meet in Utrecht]
Reünie meet in Utrecht
Exact 333 weken na de laatste IRL meet werd het hoog tijd voor de volgende. Een paar maanden gelden nam Stefan (Dustyflame) het initiatief om wat oud- en huidig RSRers bij elkaar te halen om te kijken of er animo was voor een meet. En die was er! Een datumprikker en zoektocht naar activiteiten later, kwamen we uit op een Escape Room in Utrecht, op 1 april (ja heus!) 2023.

Het zou een heel bijzondere meet worden. Nog nooit eerder had er zo lang gezeten tussen 2 Real Life meets. Nog nooit eerder was er een ongeboren deelnemer. Nog nooit eerder was iedereen op tijd!

De Escape Room was een dubbele (battle) room, met als thema een Diamond Heist. Dat voelde voor oud-deelnemers aan het Survival toernooi bekend genoeg aan, dus vol vertrouwen konden we aan de slag. Team 1 bestond uit Stefan (Dustyflame), Carina (Ilovearagorn), Jaron (Thulinma), Pol (MacGyver) en Tim (Pttim). Team 2 was Tim (Glowball02), Martijn (Elanthiel), Max (Lodan), Simon (ThaStrake) en Luc (Nollie28).

Beide teams gingen de puzzels te lijf. Er werd een auto gekraakt, een laserdoolhof beslecht, een diamant gejat, en ook nog een lift gerepareerd. Geheel volgens verwachting waren beide teams binnen de tijd klaar. Team 1 heeft het nipt gewonnen van team 2, maar team 2 kan zich toch de winnaar voelen, want zij waren ruim eerder klaar geweest dan team 1, als er niet één van de puzzeltjes in hun kamer stuk was. Everyone is a winner!

De auto's konden we niet op het terrein van de Escape Room laten staan dus die hebben we (door een nijdige file Utrecht in) verplaatst naar een ander parkeerterrein. Degenen die hun auto niet hoefden te verplaatsen waren inmiddels alweer doorgelopen het centrum van Utrecht in, dus het was aardig bijpoten voor de autorijders om die groep weer in te halen. Uiteindelijk zijn we in café Se7en uitgekomen om nog wat drankjes te drinken. Maar omdat de tafels nodig waren voor reserveringen konden we daar niet blijven eten. 
Plaatje

Een kleine wandeling later en we konden terecht bij TGI Fridays bij Centraal station. Na een goede lading vlees en milkshakes (en milkshakes met cake), kwamen we voldaan weer op het voorplein van het station uit. Daar namen de spoorgangers afscheid van de autorijders, is Max nog de Dunkin' Donuts in gegaan (want de milkshake met cake was nog niet genoeg suiker), en konden we weer op huis aan.
Plaatje
Plaatje

Al met al een geslaagde meet voor iedereen. Zullen we minder lang dan 333 weken wachten voor de volgende?
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door ElanthielLeader (9) op 2-4-2023 15:43
Antwoorden:
Geen antwoorden.

Reageren:

Dit nieuwsbericht is te oud om nog op te mogen posten.