Zoek in het forum!
Regels
De requirements voor de rewards vind je in het menu onder Claninfo > Rewards.

REGELS
 • Je verdient een badges/vaandel door een opdracht uit te voeren of iets te verzamelen, en hiervan een screenshot te maken die alleen goedgekeurd wordt op het Rewards Forum!
  Wanneer een Reward is uitgedeeld, kan deze niet weer worden ingetrokken omdat er alsnog een vormfout (= bijv. dat de `All` tab niet geactiveerd was) wordt ontdekt. Dit kan alleen als er een fake wordt aangetoond.
  Aan toezeggingen dat je screen goed is, die anders gemaakt zijn dan door middel van een goedkeuringspost op 'Rewards', kunnen GEEN rechten worden ontleend.
 • De screens die je post moeten duidelijk zijn. Gebruik een extensie zoals png of jpg om op te slaan, en let er op dat de screen niet verkleind wordt door het uploadmedium.
 • AL je chaticoontjes moeten op GEEL staan. Public chat, Private chat, Clan Chat, Trade en Assist dus op on, en Game op all. De profanity filter mag wel op grijs staan. Zorg er verder voor dat je "All Chat"-tab actief is. Plaatje: Plaatje
 • De requirements voor een Reward mag je NIET kopen. Je moet ze halen met de minigame/skill die de Reward representateert.
 • Je mag de screen na het nemen niet bewerken, anders dan een crop zodat alleen je RS scherm op de screen staat.
 • Heel je RS scherm moet op de screen staan.
 • Het kan gebeuren dat je meerdere screens moet maken om aan te tonen dat je alle requirements haalt.
 • Je kunt alleen Rewards verdienen op accounts die confirmed (en van jou) zijn in de NaamDB.
 • Op elke screen moet je "RSR" zeggen. Indien mogelijk moet te tekst zowel in je chatlog als boven je hoofd te zien zijn.
  Voor de Rewards worden soms screens gevraagd waar je onmogelijk aan beide voorwaarden kunt voldoen, bij deze is de tekst alleen in de chatlog of alleen boven je hoofd voldoende.
  Als je muted bent, gebruik dan "I can only use Quick Chat."
  Denk er aan dat spammen niet toegestaan is! Zeg regelmatig iets anders dan `RSR!` en haal je badge op een plaats of tijdstip dat het rustig is. Zorg dat je niet gereport wordt!

Wanneer een 7+ tot de conclusie komt dat je de requirements voor de Reward niet *met de desbetreffende minigame* hebt behaald, of je nu (delen) gekocht hebt, gehaald met andere middelen of dat je creatief bent geweest met een afbeeldingbewerkingsprogramma, krijg je een ban van 3 maanden.

Succes!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door IlovearagornLeader (9) op 5-3-2009 11:51
Antwoorden:
Geen antwoorden.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!