OSRS/Quests: Cook's Assistant

« Terug naar OSRS/Quests

Geschreven door Djerun XVII (Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 1-9-2013 door Elanthiel.
1 - Quest Start
Benodigdheden: Een pot en een emmer
Skills nodig: Geen
Startpunt: Lumbridge Castle


Praat met de kok in Lumbridge. Vraag "What's wrong?" en hij vertelt je dat hij een taart moet bakken, maar de ingrediënten niet heeft. Zeg dat je hem graag wilt helpen. Hij heeft een pot meel, een emmer melk en een ei nodig.Koop, als je ze nog niet hebt, in de General Store van Lumbridge een emmer en een pot. Nu kan je de drie ingrediënten gaan zoeken. Dit kan in elke volgorde
2 - Meel
Volg de weg (ten westen van de bruggetjes in Lumbridge) naar het noorden en dan naar het westen. Je komt dan een molen tegen. Ernaast ligt een veldje met graan (wheat). Pluk wat graan, en ga de molen in. Klim helemaal naar boven. Stop het graan in de hopper en haal de hendel ernaast over. Het graan word nu gemalen. Ga weer naar beneden, en stop het meel in je pot (de Empty flour bin-optie).


3 - Melk
Steek vanuit Lumbridge de brug over naar het oosten, volg daar de weg naar het noorden. Je komt een veld met koeien aan de oostkant van de weg tegen. Melk de koe die niet rondloopt (Dairy Cow) door een emmer er op te gebruiken.


4 - Ei
Aan de andere kant van de weg (vanuit de koeienweide gezien), ietsje naar het noorden, vind je een kippenboerderij. Daar ligt ergens een ei. Pak 'm op en ga terug naar de kok.


5 - Quest voltooien
Geef de drie ingrediënten aan de kok, en je krijgt je beloning.


6 - Gefeliciteerd, quest voltooid!


Rewards: 1 Quest Point, 300 cooking experience, 500 coins, 20 sardines, toestemming om de Cook's Range te gebruiken (hier heb je een kleinere kans voedsel te verbranden) en 2 spins op de Squeal of Fortune. Geschreven door Djerun XVII (Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 1-9-2013 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).