Quests/P2P: Tree Gnome Village

« Terug naar Quests/P2P

Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Pttim). Laatste aanpassing was op 23-4-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Lang
Moeilijkheid: Moeilijk
Skills nodig: Geen, maar je moet wel een level 76 Khazard Warlord verslaan.
Quests nodig: Geen
Items nodig: 6 normal logs
Startpunt: King Bolren, in de Tree Gnome Maze

Loop naar het Punt waar Elkoy's rode stip begint, op het bovenste plaatje. Volg nu de rode lijn op het kaartje door de maze, en kruip tussen de fence door.
Ga naar het oosten, naar een Grote Spirit Tree, en start de quest door met King Bolren te praten.
2 - Commander Montai
Meld je bij Commander Montai, op de Battlefield. Ook hij staat aangegeven op de kaart. Hij zal je om 6 normal logs vragen. Praat nog een keer met Commander Montai, en geef hem de logs.


Montai zal je nu vragen de Orb of Defence te retrieven uit de Khazard Stronghold. Dit moet je doen door met een Ballista een gat in de muur van dit fort te schieten.
3 - De Ballista
De coördinaten die je in moet stellen op de Ballista kun je vinden door met de Tracker Gnomes te praten.
Deze Tracker Gnomes staan aangegeven op het kaartje. Praat met alle 3.
De eerste Tracker Gnome, Tracker Gnome I, zal je een soort van raadsel geven. Het antwoord hierop is meestal 3, maar dit kan random zijn. Dit antwoord is één van de coördinaten van de Ballista. De andere 2 Tracker Gnomes, de Gnome achter het fort en de Gnome in de cel, zullen je de overige twee coördinaten geven.

Ga nu naar de Ballista, die, hoe zal het ook anders, staat aangegeven op mijn kaartje. Het is nu aan jou om de laatste coördinaten in te voeren. Één van de vier coördinaten is juist.
Heb je de coördinaten goed ingevoerd, dan zal een pijl de muur van het fort vernietigen, en je doorgang verschaffen.
4 - De orbs
Ga nu richting het fort. Aan de zuidelijke kant van het fort kun je over het muurtje klimmen.
Ga door de deur, en klim de ladder op. In een kist in de zuidoostelijke hoek zul je de orb kunnen vinden. Pas wel op voor de level 70 Khazard Warriors. Je hoeft deze niet te doden.


Breng deze orb terug naar King Bolren. Hij zal er erg blij mee zijn, maar hij vreest dat het te laat is. Terwijl jij weg was, is de maze doorstaan door de Khazard Warriors. Ze hebben vele Treegnomes uitgemoord. Ook hebben ze de andere twee Orbs of Defence gestolen. Het is aan jou de taak dezen terug te halen, voordat er nog meer slachtoffers vallen...

Ga nu richting de oranje stip, door de zuidelijke muren van West Ardougne te volgen. Bereid je voor op het gevecht met een level 76 Khazard Warlord.
Versla deze Warlord. Hij valt aan met melee, heeft 1900 lifepoints en zijn zwakte zijn air spells. De Warlord zal de 2 orbs achterlaten...

5 - Quest voltooid!
Breng nu de 2 Orbs of Defence terug naar King Bolren, en hij zal heel erg blij zijn. Hij zal je ook belonen.Gefeliciteerd! Quest voltooid!
Reward: 11450 Attack experience, de mogelijkheid om Spirit Trees voor teleportatie te gebruiken, een Gnome Amulet (middelmatig defensief amulet), 2 Questpoints en twee Keys en twee Hearts of Ice voor Treasure Hunter!Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Pttim). Laatste aanpassing was op 23-4-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).