Quests/P2P: Tribal Totem

« Terug naar Quests/P2P

Geschreven door Arnoud X122 (Gregoryw, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 18-10-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Gemiddeld
Moeilijkheid: Gemiddeld
Skills nodig: Level 21 Thieving
Quests nodig: Geen
Monsters: Geen
Items nodig: Geen, maar ongeveer 90 gp of ring of charos voor Karamja is handig.
Startplek: Kangai Mau, in 1 van de 2 Brimhaven Pubs.

Je start in de bar op Brimhaven, de Shrimp and Parrot, je praat hier met Kangai Mau en hij zal zijn probleem vertellen, dit probleem is dat Lord (Kurt) Handelmort, deze verzamelaar van Exotica heeft hun Totem gestolen.

2 - Het huis van Lord Handelmort
Je moet terug naar het vaste land, neem de boot naar Ardougne die boven de Shrimp and Parrot ligt.

Het huis val Lord Handelmort is de grote villa in het midden van Ardougne (ten noordoosten van de Zoo). Ga naar de deur van het huis, en kijk uit voor de Guard Dogs (lvl 48), je zult ontdekken dat de deur op slot zit.
Praat met Horacio the Gardener, hij vertelt dat de voordeur op slot zit. Daarnaast is er ook een binnendeur dat password heeft, als je hem misleidt zal hij zeggen dat het Lord Handelmort`s voornaam is, die héél toevallig Kurt is.

3 - Teleporteren
Nu je terug in Ardougne bent, ga je de city guide fijn lezen, en ontdek je dat, Lord Handelmort zijn voornaam Kurt is, dan ga je naar Wizard Cromperty, hij is in het noordoosten van Ardougne, vlak bij de Market.

Wizard Cromperty zal je over zijn recent ontdekte Teleport Manier, waarbij er een signaalactiveerder zit, en hij je daarheen teleport.


Het toeval wil, dat hij deze naar de wizardtower wil sturen, ga naar de RPDT (een soort postkantoor voor pakketten ten zuiden van de oost-bank in Ardougne), en zoek een crate waar staat: Investigate Crate. Zet deze op de andere crate en vraag aan een RPDT Employee of hij de crates alvast wil versturen, hij gaat akkoord, en verzend ze.


Terug naar Wizard Cromperty. Vraag hem nogmaals naar zijn uitvinding, en vraag of hij je wil teleporten, want dat was je plan, nu zit je in de villa.
4 - De totem vinden
Nu je in de Villa zit, ga je south, pass de deuren en je zult bij een codedeur komen, je weet dat de naam Kurt is, dankzij de gardener en het boek, en vult dit dus in.

De deur zal openen en je gaat verder, controleer de trap op vallen, en ga naar boven (anders zul je in Ardougne sewers vallen), ga nu naar de andere kamer op de bovenverdieping, open de kist, en search het, neem de totem mee, ga via de voordeur naar buiten.
5 - Quest voltooid!
Ga met de boot terug naar Karamja, geef de totem aan Kangai Mau om de quest te voltooien.


GEFELICITEERD!! Quest opgelost!
Rewards: 1 Quest point, 5 Cooked Swordfish, 1775 Thieving xp en twee Keys en twee Hearts of Ice voor Treasure Hunter!Geschreven door Arnoud X122 (Gregoryw, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 18-10-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).