OSRS/Quests: Fight Arena

« Terug naar OSRS/Quests

Geschreven door Biteshoe (Arnoud X122, Elanthiel, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Gemiddeld
Moeilijkheid: Gemiddeld
Skills nodig: Je moet sterk genoeg zijn om een level 137 hellhound, Bouncer, te verslaan.
Quests nodig: Geen
Monsters: Bouncer (level 137), General Khazard (level 112), Khazard Scorpion (level 44) en een Khazard Ogre (level 63)
Items nodig: 5gp, een goede armour en een goed wapen.
Queststart: Lady Servil, ten oosten van Tree Gnome Village en ten zuiden van de ClocktowerStart de quest bij Lady Servil, zei zal je uitleggen dat haar man en haar zoon ontvoert zijn door de kwaadaardige General Khazard.
2 - Sleutels
Nadat je Lady Servil hebt gesproken, wandel je naar het oosten. In het laatste huis staat een kist. Open de kist en je krijgt een Khazard armor (plating) en een Khazard helm. Doe deze outfit aan.


Wandel naar het zuiden, naar het lange huis. Ze laten je enkel binnen als je de Khazard Armor aan hebt.


Praat met het kind dat Jeremy heet. Hij vertelt je dat één van de guards de sleutels bij zich houdt.


Wandel na het gesprek naar het zuiden van de gevangenis. In één van de kamers zit maar één guard. Praat met hem en hij zegt dat Khali brew hem slaperig maakt. Loop naar het westen, hier is een bar. Praat met de barman en zal je een fles Khali Brew verkopen tegen een bedrag van 5gp.


Ga terug naar de Guard en praat met hem. Hij geeft je de sleutels. Gebruik de sleutels op de deur van Jeremy’s cel. Je komt terecht in de Fight arena.
3 - Vechten
Help Justin door de ogre te verslaan.


Nadat je hem hebt verslagen word je gevangen genomen. Praat met Hengrad en je wordt naar de Fight arena gebracht. Je moet nu deze monsters verslaan:
Note: Het is niet verplicht General Khazard te verslaan, dit is optioneel, maar je kunt ook wegvluchten, dan hoef je hem niet te bevechten, aangezien de Servil's al zijn ontsnapt!

Nadat je deze 3, of alleen de scorpion en bouncer, verslagen hebt, praat je met één van de Servils (of als je gevlucht bent, sla je dit praten over). 
4 - Quest completed
Wandel terug naar Lady Servil, en claim je reward.


Gefeliciteerd! Quest voltooid!
Reward: 1000 coins, 12175 attack experience, 2175 thieving experience en 2 Quest Points.Geschreven door Biteshoe (Arnoud X122, Elanthiel, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).