OSRS/Quests: Druidic Ritual

« Terug naar OSRS/Quests

Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Kort
Moeilijkheid: Makkelijk
Skills nodig: Geen
Quests nodig: Geen
Monsters: Suit of Armour (level 19)
Items nodig: Cow Meat, Bear Meat, Chicken Meat en Rat Meat
Queststart: Kaqemeex bij de druidcircle.

 
2 - Sanfew
Praat met Kaqemeex bij de Druid Circle in Taverley om de quest te starten, aangegeven met roze op het kaartje, hij zal je naar Sanfew doorverwijzen.

Ga naar de herbloreshop waar Jatix de eigenaar is, aangegeven met geel op het kaartje, ga daarna naar boven, en accept de quest van sanfew om 4 soorten meat in de Cauldron of Thunder te dopen.

Ga naar beneden, en ga nog zuidelijker, je zult in een Dead Forest aankomen, zoek een ladder, en ga naar beneden, deze plaats heet Taverley Dungeon, en is met donkerblauw aangegeven op het kaartje.

Ga verder de dungeon in en loop door tot je 2 suits of armor ziet staan, probeer de deur te openen en 1 ontwaakt, klik nog een keer en de 2e ontwaakt.

Ga door de deur en doop alle 4 soorten meat in de Cauldron of Thunder, ga nu terug naar Sanfew en geef de meat, hij zal je terugsturen naar Kaqemeex.
 
3 - Quest voltooid!
Praat met Kaqemeex, en hij zal je de basis van herblore uitleggen en je 250 start xp geven, zodat je herblore level 3 krijgt, en dus kunt starten met herblore!

Gefeliciteerd! Quest Voltooid!
Reward: 250 herblore experience en 4 Questpoints!Geschreven door Arnoud X122 (Elanthiel, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).