OSRS/Quests: Fishing Contest

« Terug naar OSRS/Quests

Geschreven door Babyman (Arnoud X122, Elanthiel, Ilovearagorn, Nollie28, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Kort
Moeilijkheid: Gemakkelijk
Skills nodig: Fishing 10
Quests nodig: Geen
Items nodig: 5 á 10 gp, een Spade, een Fishing Rod en een Clove of Garlic.
Startpunt: Vestri, ten noorden van Catherby óf Austri, ten zuiden van Heroes' guild.

Praat met een van de dwergen, Vestri of Austri. Vestri is ten oosten en Austri ten westen van White Wolf Mountain.
(Bij de gele cirkels in het plaatje hier onder.)
2 - Benodigdheden verzamelen
Vraag aan de dwerg of je door zijn gang mag. Hij zal je de opdracht geven om eerst een beker van de viswedstrijd van Hemenster te winnen voordat je door de tunnel van de Mountain Dwarfs mag.
Ga akkoord en hij zal je een pas geven om mee te doen.

Om wat tijd te besparen kun je het best eerst even langs McGrubor’s Woods, dat vind je in het westen van Seers' village.

Aan de noordelijke kant zit een gat in het hek, wring jezelf er tussen door.


Ga naar het westen van het bos, let wel op voor de honden, die kunnen lastig doen. In het westelijke stuk van het bos moet je rode vines vinden gebruik de optie check vines en je krijgt rode wormen (herhaal tot je ongeveer 5 wormen hebt).
3 - De viswedstrijd
Ga weer naar buiten langs het losse hek en ga nu zuidelijk tot je bij een omheining komt met allemaal plaatsen om te vissen binnen (verwar het niet met de fishing guild, zie ook het plaatje hierboven).
Toon je pasje aan de Morris en hij zal je binnenlaten. Praat met de vreemdeling als je binnen bent en hij zal zeggen dat hij niet van de zon houdt. Zeg hem dat hij een vampier is, hij zal echter ontkennen.


Betaal bonzo de 5 gp en plaats vervolgens de Garlic in de pijpleiding, hierdoor zal de Stranger daar niet meer willen vissen (Vampiers haten knoflook), zodat jij bij de pipes kan gaan vissen.

Gebruik je rode wormen en de hengel om een karper te vangen en geef deze aan Bonzo. Hij zal je de trofee geven. Ga met deze trofee naar één van de 2 dwergen bij weerszijden van de White Wolf Mountain en geef de trofee aan deze dwerg.
4 - Quest voltooid!
Gefeliciteerd!!! Quest opgelost!
Rewards: 1 Quest Point, 2437 Fishing Experience en toegang tot de White Wolf Mountain Pass, die je een kortere weg, onder de White Wolf Mountain door verschaft!Geschreven door Babyman (Arnoud X122, Elanthiel, Ilovearagorn, Nollie28, Pttim). Laatste aanpassing was op 28-3-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).