OSRS/Quests: Black Knights' Fortress

« Terug naar OSRS/Quests

Geschreven door Everttensing (Arnoud X122, Gregoryw, Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 15-8-2013 door Ilovearagorn.
1 - Quest start
Benodigdheden: Een cabbage die niet van Draynor Manor komt, een iron chainbody (te koop in Falador of Varrock) en een bronze medium helm (te koop in de helmenwinkel van Barbarian Village of gratis te halen in Draynor Manor). 
Skills nodig: 12 quest points en de mogelijkheid om aanvallen van Black Knights te onderscheppen.
Startpunt: Praat met Sir Amik Varze in White Knight's Castle in Falador. 
2 - Het probleem
Ga naar de White Knights' Castle in Falador. Ga de ladder aan de westelijke zijde van het kasteel op (tweemaal) en zoek Sir Amik Varze. Hij vertelt je dat de White Knights in de problemen zitten.
Ze moeten geld aan de Black Knights geven. Zo niet? Dan vallen ze Falador aan, en ze hebben zogezegd een verschrikkelijk wapen. Jij krijgt de taak dit wapen te saboteren.

 
3 - Informatie verzamelen
Ga naar het Black Knights' Fortress (zie de route op het kaartje) en doe je Iron Chainbody en Bronze Med Helm aan/op en ga naar binnen.
Zoek de nep-muur in het noorden en ga er doorheen, ga nu 2 ladders op en de volgende af.
Loop dan door de twee deuren. Ga hier ook de ladder op en de andere ladder af. Je bent nu in een kamer met een altaar.
Ga naar het balkon (Black Knights zullen je hier aanvallen!) en ga snel de ladder af. Loop door de gang en luister het gesprek bij de grill af. De heks (Lensig) geeft de goblin (Greldo) de opdracht om een cabbage bij Draynor Manor te halen, zodat ze hun Invincibility Potion af kunnen maken.
4 - Saboteer het wapen
Ga nu helemaal terug naar de ingang van het kasteel. Aan je oostzijde zul je een eetkamer zien. Storm de eetkamer binnen! De Black Knights zullen je echter weer aanvallen. Klim daarom zo snel mogelijk de ladder aan je noordkant op. 
Loop verder en ga door de (andere) nep-muur. Nu zie je een gat: Gooi je cabbage hier doorheen (Use de cabbage op de hole). Omdat er een verkeerde cabbage in de potion is gegooid, is de potion compleet verpest!
5 - Terug naar Falador
Je missie is voltooid, gefeliciteerd. Ga nu terug naar Sir Amik Varze, die je je reward zal geven!


6 - Gefeliciteerd, quest voltooid!

Rewards: 3 Quest Points, 2500 gp, 2 spins op de Squeal of Fortune Geschreven door Everttensing (Arnoud X122, Gregoryw, Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 15-8-2013 door Ilovearagorn.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).