Quests/F2P: Cook's Assistant

« Terug naar Quests/F2P

Geschreven door Djerun XVII en Pttim (Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 18-10-2014 door Elanthiel.
1 - Quest Start
Benodigdheden: Geen
Skills nodig: Geen
Startpunt: Lumbridge CastlePraat met de kok in Lumbridge. Vraag "What's wrong?" en hij vertelt je dat hij een taart moet bakken, maar de ingrediënten niet heeft. Zeg dat je hem graag wilt helpen. Hij heeft een pot van het fijnste meel, een emmer melk van top kwaliteit en een super groot ei nodig.Je zal de drie ingrediënten moeten gaan zoeken. Dit kan in elke volgorde.
2 - Meel
Volg de weg (ten westen van de bruggetjes in Lumbridge) naar het noorden en dan naar het westen. Je komt dan een molen tegen. Ernaast ligt een veldje met graan (wheat). Pluk wat graan.


Vervolgens ga je de molen in en praat je met Millie Miller.
Vraag haar naar extra fine flour. Aan het einde van het gesprek zal Millie je een pot geven om het meel straks in te doen.


Klim vervolgens helemaal naar boven. Stop het graan in de hopper en haal de hendel (Hopper controls) ernaast over. Het graan wordt nu gemalen. Ga weer naar beneden, en stop het meel in je pot door te klikken op de de flour bin.
3 - Melk
Loop vanuit de molen over het pad naar het oosten en steek de rivier over. Je staat dan voor het hek van een weiland vol koeien.
Pak de emmer naast de Prized Diary Cow en melk deze koe door er op te klikken.
4 - Ei
Aan de andere kant van de weg (vanuit de koeienweide gezien), ietsje naar het noorden, vind je een kippenboerderij. Daar ligt in de schuur een Super large egg. Pak 'm op en ga terug naar de kok.
5 - Quest voltooien
Geef de drie ingrediënten aan de kok, en je krijgt je beloning.

 
6 - Gefeliciteerd, quest voltooid!


Rewards: 1 Quest Point, 300 cooking experience, 500 coins, 20 sardines, toestemming om de Cook's Range te gebruiken (hier heb je een kleinere kans voedsel te verbranden) en 2 Treasure Hunter keys en 2 Hearts of Ice.Geschreven door Djerun XVII en Pttim (Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 18-10-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).