Quests/F2P: Imp Catcher

« Terug naar Quests/F2P

Geschreven door Paulus55 (Arnoud X122, Ewout, Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 12-8-2013 door Elanthiel.
1 - Quest Start
Lengte: Variëert, maar meestal Kort
Moeilijkheid: Makkelijk
Skills nodig: Geen (Je moet wel een hoop imps doden)
Quests nodig: Geen
Monsters: Imp (lvl 2)
Items nodig: Geen, maar eventueel wat geld als je de beads wilt kopen van andere spelers
Startplek: Wizard Mizgog, bovin de wizard tower


2 - Kraaltjes zijn zoek
Ga naar de wizard tower en praat met Wizard Mizgog. Hij zal vertellen dat imps zijn 4 magische beads hebben gestolen (geel, zwart, rood en wit). Ga nu terug naar buiten.3 - Zoek de kraaltjes
Nu moet je de beads zien terug te krijgen van de imps! De beste en dichtstbijzijnde plek is het pad onder Falador. Begin de imps te doden! Wees wel geduldig, want ze zullen niet zo snel de beads droppen. Een andere goede plaats is bij de vulkaan op Karamja.4 - Kraaltjes terug geven
En na een tijdje heb je ze:Ga terug naar de wizard tower en praat met Wizard Mizgog. Hij is erg blij met de beads, en geeft je je reward.

5 - Gefeliciteerd, quest voltooid!


Reward: 1 Quest Point, 875 Magic XP, een Amulet of Accuracy en 2 spins op de Squeal of Fortune
Geschreven door Paulus55 (Arnoud X122, Ewout, Ilovearagorn, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 12-8-2013 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).