Quests/F2P: Druidic Ritual

« Terug naar Quests/F2P

Geschreven door Sleepy Meh (Elanthiel). Laatste aanpassing was op 20-8-2013 door Elanthiel.
1 - Intro
In deze quest helpen we de Druids met een ritueel om zo de trollen chaos in Taverley en Burthorpe te verjagen.

Lengte: Kort
Moeilijkheid: Makkelijk
Skills nodig: Geen
Quests nodig: Geen
Items nodig: 1 coin
Handige items: Geen
Startpunt: Kaqemeex in de druids' circle

 
2 - Startpunt
Praat me Kaqemeex, de druid met een herblore skill cape, om deze quest te starten.

Hij vraagt je direct om je hulp, de trollen zorgen voor chaos. Kaqemeex wilt met behulp van een potion de aandacht van de Guthix trekken om zo de trollen te verjagen. Je krijgt een pop-up om de quest te accepteren. Ga hierna naar Sanfew. Zijn huis kan je in het zuid oostelijk deel van Taverley vinden.
 
3 - Sanfew
Praat met Sanfew en vertel hem dat je hier bent om te helpen met de "ointment of imbalance". Hij zal je om een paar ingrediënten vragen. Onder andere: untainted living water, wandering wyrmwood en stone fish scales. Gelukkig heeft hij zelf nog wel een vial die hij kan missen.
 
4 - Sanfew's shoppinglist
4.1 - Untainted living water
Untainted living water kan je vinden in een grot een beetje ten zuiden van Sanfew. 
 
In de grot loop je helemaal naar het zuiden. Voorbij een paar level 6 gelatinous abominations tot je de bron ziet. Gebruik je vial hierop. 
  
4.2 - Stone scales
Ga een beetje naar het westen van de grot opening. Om stone scales te krijgen zal je eerst een stone fish vangen met je fishing rod en één coin.

Gebruik vervolgens je chisel erop.
 
4.3 - wandering wyrmwood
Voor de wandering wyrmwood ga je een beetje naar het zuiden van de fishing spot voor de stone scales. Je zal er een paar vreemde planten zien die je alleen kan plukken als ze rondlopen.

 
5 - Einde
Met alle ingrediënten keer je terug naar Sanfew die een potion voor je zal maken. Hierna volgt nog een cutscene en daarna is de quest voltooid.

Rewards: 4 quest points, 250 herblore xp, 15 noted Grimy Guams en Eye of Newts en twee tickets voor de Squeal of Fortune.
 Geschreven door Sleepy Meh (Elanthiel). Laatste aanpassing was op 20-8-2013 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).