Quests/P2P: Fight Arena

« Terug naar Quests/P2P

Geschreven door Biteshoe (Arnoud X122, Elanthiel, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 15-11-2013 door Elanthiel.
1 - Quest start
Sommige informatie in deze questguide is mogelijk niet meer nauwkeurig of correct, in verband met de Evolution of Combat update. Heb je verbeteringen, stuur deze dan in.

Lengte: Gemiddeld
Moeilijkheid: Gemiddeld
Skills nodig: Je moet sterk genoeg zijn om een level 137 hellhound, Bouncer, te verslaan.
Quests nodig: Geen
Monsters: Bouncer (level 139), General Khazard (level 112), Khazard Scorpion (level 44) en een Khazard Ogre (level 63)
Items nodig: 5gp, een goede armour en een goed wapen.
Queststart: Lady Servil, ten oosten van Tree Gnome Village en ten zuiden van de ClocktowerStart de quest bij Lady Servil, zei zal je uitleggen dat haar man en haar zoon ontvoert zijn door de kwaadaardige General Khazard.
2 - Sleutels
Nadat je Lady Servil hebt gesproken, wandel je naar het oosten. In het laatste huis staat een kist. Open de kist en je krijgt een Khazard armor(plating) en een Khazard helm. Doe deze outfit aan.


Wandel naar het zuiden, naar het lange huis. Ze laten je enkel binnen als je de Khazard Armor aan hebt.


Praat met het kind dat Jeremy heet. Hij vertelt je dat één van de guards de sleutels bij zich houdt.


Wandel na het gesprek naar het zuiden van de gevangenis. In één van de kamers zit maar één guard. Praat met hem en hij zegt dat Khali brew hem slaperig maakt. Loop naar het westen, hier is een bar. Praat met de barman en zal je een fles Khali Brew verkopen tegen een bedrag van 5gp.


Ga terug naar de Guard en praat met hem. Hij geeft je de sleutels. Gebruik de sleutels op de deur van Jeremy’s cel. Je komt terecht in de Fight arena.
3 - Vechten
Help Justin door de ogre (level 92) te verslaan. De ogre valt aan met melee, hij is kwetsbaar voor magic, met name air spells. Je zou hem ook met range kunnen uitschakelen, door te safespotten. Als je een hoog combat level hebt zou je hem met Protect from Melee ook met melee kunnen doden.


Nadat je hem hebt verslagen word je gevangen genomen. Praat met Hengrad en je wordt naar de Fight arena gebracht. Je moet nu deze monsters verslaan:
Khazard Scorpion. Deze valt aan met ranged en is kwetsbaar voor Crush Attacks. Melee armour en Protect from Ranged zijn ook handig.


Bouncer, die met melee aanvalt. Hij heeft geen kwetsbaarheid, dus het maakt niet uit welke combat style je gebruikt.


General Khazard.
Note: Het is niet verplicht General Khazard te verslaan, dit is optioneel, maar je kunt ook wegvluchten door te teleporteren of de arena te verlaten door de deur. Je hoeft hem dan niet te bevechten, aangezien de Servil's al zijn ontsnapt!
Als je besluit General Khazard wel te verslaan, dan maakt het niet uit welke style je gebruikt. Ze zijn allemaal even effectief. De generaal valt zelf aan met melee. Het is mogelijk hem te safespotten achter een skelet en hem met magic of ranged te verslaan.


Nadat je deze 3, of alleen de scorpion en bouncer, verslagen hebt, praat je met één van de Servils (of als je gevlucht bent, sla je dit praten over).
4 - Quest complete
Wandel terug naar Lady Servil, en claim je reward.


Gefeliciteerd! Quest voltooid!
Reward: 1000 coins, 12175 attack experience, 2175 thieving experience, 2 Quest Points en 2 spins voor Squeal of Fortune.Geschreven door Biteshoe (Arnoud X122, Elanthiel, Ilovearagorn, Pttim). Laatste aanpassing was op 15-11-2013 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).