Quests/P2P: Jungle Potion

« Terug naar Quests/P2P

Geschreven door Arnoud X122 (Needlekiller, Ilovearagorn, Just Ne Pker, Pttim, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 15-11-2013 door Elanthiel.
1 - Quest start
Moeilijkheid: Gemakkelijk
Skills nodig: Herblore level 3
Quests nodig: Druidic Ritual
Items nodig: Geen, maar als je onder de een anti-poison potion is aangeraden met een combatlevel onder de 172. Voor spelers met een combat onder de 65 is ook food en armour handig.
Startpunt: Trufitus, in Tai Bwo Wannai, KaramjaPraat met Trufitus in Tai Bwo Wannai Village (TBW) om de quest te starten. Hij zal je vragen om hem zeldzame herbs te bezorgen om een speciale potion te bereiden in ruil voor herblore experience.
2 - Sanke Weed
Let op: Er lopen Tribesmen (lvl 86) rond, die agressief zijn richting spelers met een combat lager dan 172. Voor hen is een antipoison handig.

De eerste herb waar je naar op zoek moet is Snake Weed. Deze vind je terug in de Marshy Vines ten zuidwesten van TBW (paarsblauw op de kaart). Search de Marshy Jungle Vine om een Herb te krijgen. Identify deze om een Snake Weed te bekomen en breng de herb terug naar Trufitus.
  
3 - Ardigal
De volgende herb is Ardrigal, die groeit in de schaduw van zijn grote broer de palmboom, waar de kliffen het zand van het strand ontmoeten. Ga hiervoor naar het noordelijkste puntje van zuidelijk Karamja (geel op de kaart). Eens je daar bent aangekomen, moet je een palmboom doorzoeken om Ardigal terug te vinden. Identify de herb weer en breng ook deze terug naar Trufitus.
4 - Sito Foil
De derde herb is Sito Foil, dewelke groeit in verbrande grond. Dit gebied vind je ten zuiden van TBW (donkerblauw op de kaart). Doorzoek de Scorched Earth om de herb terug te vinden.
 
5 - Volencia Moss
De vierde herb in het rijtje is Volencia Moss. Deze herb groeit op grote stenen en kan je terugvinden in de mijn ten zuidoosten van TBW (geel op de kaart). Pluk de Volencia Moss van de stenen aan de oostkant van de mijn.
 
6 - Roque's Purse
Let op: In de grot zitten Jogres die agressief zijn. Als je een combatlevel onder de 65 hebt, is het aangeraken om armour aan te doen, voedsel mee te nemen en Protect from Melee aan te zetten.

De laatste herb in het rijtje is Rogue's Purse. Je kan deze herb verkrijgen als een drop van Jogres, maar kan ook veel makkelijker verkregen worden door deze uit een grot te halen (oranje op de kaart). Ga naar de locatie en doorzoek de rotsen om in de grot terecht te komen.


Eenmaal in de grot kun je het beste naar het zuiden gaan. Doorzoek nu een Fungus covered Cavern Wall om een Rogue's Purse te verkrijgen. Verlaat de grot nu door op de pillaar te klimmen waar je binnenkwam.
 
7 - Quest voltooid!


Gefeliciteerd! Quest complete!
Reward: 775 Herblore XP, 1 Questpoint en 2 spins voor Squeal of Fortune!Geschreven door Arnoud X122 (Needlekiller, Ilovearagorn, Just Ne Pker, Pttim, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 15-11-2013 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).