Quests/P2P: Sea Slug

« Terug naar Quests/P2P

Geschreven door Bloodlover99 (Arnoud X122, Dark Wizza74, Ilovearagorn, Pttim, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 26-3-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Kort
Moeilijkheid: Makkelijk
Skills nodig: Firemaking level 30
Quests nodig: Geen
Items nodig: Tinderbox, Hatchet en 1 Swamp Paste
Startpunt: Caroline, Southeast van de Legends Guild
2 - Naar het fishing platform
Caroline vraagt of je haar kan helpen met haar zoon en haar man. Ze vertelt je om met Holgart te spreken, die je naar het fishing platform zal brengen.

Praat met hem (Hij staat iets ten noorden van Caroline) en hij zal je vertellen dat hij swamp paste nodig heeft. Als je die nog niet had: je kan swamp paste in de general shop van Khazard kopen, of je kan wat swamp tar uit het moeras van Lumbridge halen, je moet er flour op usen en het vervolgens koken.

Je ziet een kleine cutscene waar Holgart de boot repareert. Vervolgens ben je weer terug in je "normale status", en moet je weer met Holgart praten. Vraag of hij je meeneemt naar het Fishing Platform.
3 - Kennith en Kent
Eenmaal op het fishing platform moet je naar het westen gaan, de deur opendoen en met Bailey praten. Hij vertelt je dat Kennith zichzelf aan het verstoppen is. Ga naar het noordoosten om Kennith te vinden. Klim hier omhoog, ga naar het westen en spreek dan met Kennith.

Ga terug naar Holgart om te weten te komen waar Kent is. Holgart neemt je meteen mee naar een klein eiland om daar verder te zoeken. Kent staat een paar vakjes verderop, praat met hem, en hij vertelt je een gruwelijk verhaal.


Hij wilt dat je zijn zoon gaat redden. Hij redt je vervolgens ook nog van een van de sea slugs, wat een held! Goed, tijd om verder te gaan om Kennith te helpen.
4 - Kennith redden
Wanneer je terug op het fishing platform bent, moet je proberen om weer omhoog te komen bij de ladder. De fishermen houden je tegen...


Ga terug naar Bailey om om hulp te vragen. Hij geeft je een damp torch, die je zelf moet aansteken. Maar omdat hij nat is kan je hem niet aansteken.

Ga weer naar boven om Kennith te redden. Wanneer je met hem praat vertelt hij je dat hij bang is voor de slea slugs.

Om een veilige route te vinden moet je de badly repaired wall kicken. Hierdoor valt er een gat in waar Kennith doorheen kan. Praat met hem, en hij wilt nog een manier weten om naar beneden te komen.

Druk op "Rotate crane" (Hij zet ten noordoosten van Kennith) om hem in de roeiboot van Holgart te laten springen. Ga weer terug naar beneden en praat met Holgart. Hij vertelt je dat het kind weer veilig aan land is. Hij wil dat jij ook weer terug gaat aan land.
5 - Quest voltooid!
Praat met Caroline voor je beloning!Gefeliciteerd! Quest voltooid!
Reward: 7175 Fishing xp, 1 oyster pearl die meer pearl tips geeft als een gewone oyster, 1 Questpoint en 2 keys en 2 Hearts of Ice voor Treasure Hunter!Geschreven door Bloodlover99 (Arnoud X122, Dark Wizza74, Ilovearagorn, Pttim, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 26-3-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).