Quests/P2P: Monk's Friend

« Terug naar Quests/P2P

Geschreven door Bloodlover99 (Arnoud X122, Ilovearagorn, Pttim, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 26-3-2014 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Kort
Moeilijkheid: Makkelijk
Skills nodig: Geen
Quests nodig: Geen
Monsters: Geen
Items nodig: Jug of water en normal logs.
Queststart: Brother Omad in het klooster onder Ardougne.


2 - Het dekentje
Ga naar het noordwesten, net ten oosten van gnome battlefield, ten noorden van Lady Servil. Hier is de geheime grot, omringd door een ring van stenen. De ladder wordt niet aangegeven op de minimap. Ga in de ring van stenen staan en een ladder zal verschijnen, ga naar binnen.
Ga de eerste afslag naar rechts en pak het dekentje. Daarna moet je weer terug naar Broeder Omad om verslag uit te brengen.
3 - De verjaardag
Nadat je het dekentje hebt ingeleverd moet je weer met Omad praten, hij zegt dat broeder Androe een verjaardagsfeestje geeft, zijn zoontje wordt 1 jaar!
Maar Broeder Cedric is niet aanwezig en hij heeft de wijn! Op zoek naar Cedric dus.
Praat verder met Omad en hij vertelt dat hij waarschijnlijk verdwaald is in het bos.Ga naar het zuiden om hem te vinden.
Nadat je broeder Cedric hebt gevonden, praat met hem (2 keer), en je gebruikt automatisch je water op hem. De monnik voelt zich meteen beter, nu is het tijd om hem te helpen met zijn cart, zeg dat je hem zal helpen en geef hem je logs.
Ga nu terug naar broeder Omad om het nieuws te vertellen.
4 - Quest voltooid!
De monk is blij dat je hem geholpen hebt, hij geeft je 8 law runes en je gaat meteen feesten. Na het gezellige ballonnen feestje krijg je je quest reward (2k woodcutting xp)

Gefeliciteerd! Quest Voltooid!
Reward: 2k woodcutting xp, 8 law runes, 1 quest point en 2 keys en 2 Hearts of Ice voor Treasure Hunter!Geschreven door Bloodlover99 (Arnoud X122, Ilovearagorn, Pttim, Elanthiel). Laatste aanpassing was op 26-3-2014 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).