Quests/P2P: Buyers and Cellars

« Terug naar Quests/P2P

Geschreven door Em0 666 (Arnoud X122, Ilovearagorn, Thojohn, Pttim). Laatste aanpassing was op 15-9-2013 door Elanthiel.
1 - Quest start
Lengte: Kort
Moeilijkheid: Gemakkelijk
Skills nodig: Level 5 Thieving
Quests nodig: Geen
Items nodig: Logs (Of een Hatchet waarmee je deze kan hakken) en een Tinderbox
Startpunt: Door de trapdoor naar beneden, ten noorden van het gebouwtje noord van de Furnace in Lumbridge (Zie plaatje)Om de quest te beginnen praat je met Darren Lightfinger. Kies telkens de optie met "(Skip speech)" erachter. (Je kan het ook niet doen, en enorm lange verhalen krijgen) en start de quest. Hierna vraagt Darren van je om "Mark 1" te pickpocketen, dit doe je automatisch.

 
2 - De chalice
Ga nu naar de zuidmuur van Lumbridge Castle, en praat met Chief Thief Robin: Hij heeft informatie voor je.
Hij zegt dat de chalice, die jij moet stelen, niet meer in handen is van de bank, en dat de eigenaar hem weer terug heeft genomen. Hij wil dat je deze terughaalt, alleen wel zonder geweld.Neem je logs en je tinderbox mee. Ga nu naar Lumbridge Swamp, naar Father Urhney's huis. Probeer hem te pickpocketen. Dit zal niet lukken, omdat hij te alert is.
Maak dus een vuurtje buiten zijn huis, voor een raam, en praat met Father Urhney.
Zeg: "Nice chalice." en daarna: "Fire! Fire!". Pickpoket Father Urhney nu opnieuw.
Open met de sleutel de stolp waar de Chalice inzit (noord-westhoek van het huis). Nu je de chalice uit de display case hebt gehaald, ga terug naar Darren Lightfinger en zeg je: "I'd like to talk about the caper I'm doing for you.", om hem de chalice te geven...
3 - Quest voltooid!


Gefeliciteerd! Quest voltooid!
Reward: Thieves' Guild literature, toegang tot de Thieves' Guild, de kans om te helpen met het uitbreiding van de Thieves' Guild, de mogelijkheid om Hanky Points te verzamelen, 1 Quest Point en 2 spins voor Squeal of Fortune!Geschreven door Em0 666 (Arnoud X122, Ilovearagorn, Thojohn, Pttim). Laatste aanpassing was op 15-9-2013 door Elanthiel.

Heb je opmerkingen over of verbeteringen voor deze guide? Stuur dan een mailtje naar . Vergeet niet te vermelden over welke guide je het hebt, en wat je rs(r)naam is (zodat we je kunnen crediten).