Zoek in het forum!
[Forum] -> [Het Survival Toernooi: Algemeen] -> [C4 - Behendig in het Besluipen]
C4 - Behendig in het Besluipen
Geachte kandidaten,

Op de zoektocht naar de Soul Diamond, zijn verschillende vaardigheden van belang. Tot dusver hebben wij van u gevraagd door middel van logisch nadenken puzzels op te lossen en met minimale hulpmiddelen toch een gedurfd tegenstander te zijn. Deze week wordt van u gevraagd uw avonturen nauwkeurig te documenteren, en de andere vaardigheid die wij deze week van u gaan testen is die van ongezien bij uw doel komen.

Mocht de Soul Diamond hevig bewaakt worden, wat hoogstwaarschijnlijk het geval is, zal het van belang zijn ongezien langs deze bewakers te glippen. Om dit te testen, gaan wij hedenavond een aantal rondes doen in de Sorceress Garden. Het plaatje hieronder geeft aan waar u moet zijn.

Plaatje

Alhier zullen de aanwezige organisatie zich verdelen over de volgende tuinen:
Summer (Nollie28), Autumn (Elanthiel), Spring (Ilovearagorn), Winter (Findolfin)

U zult 1 keer bij elk van deze organisatoren langs moeten gaan voor een punt. De organisatoren staan in het midden van de tuinen, bij de Sq'irk bomen. U dient de organisator een ruilverzoek te versturen, deze ruilverzoeken worden gebruikt voor de telling. Nadat u in uw chat heeft gezien dat het ruilverzoek verzonden is aan de hand van de tekst "sending trade request..", kunt u de tuin verlaten op elke gewenste manier. U heeft 30 minuten de tijd om dit zo vaak mogelijk te doen. 
U mag in elke gewenste volgorde bij de organisatoren langs, en u mag er zelfs voor kiezen een enkele tuin meerdere malen te doen, alvorens over te schakelen op een andere tuin. Echter, weest u in dit geval wel bewust van de risico's: Mocht u tienmaal door de Summer, Autumn en Spring garden zijn gegaan, en na uw derde keer door de Winter Garden is de tijd op, zult u 3 punten behalen.

De punten die u verdient in de tuin zijn nog niet de survivalpunten, deze worden uitgedeeld aan de hand van de ranglijst die gemaakt wordt aan de hand van de behaalde punten in de tuin.

Ik wens u allen veel succes met deze opgave.

Met vriendelijke groeten,
Plaatje
Daeril

EDIT:
De uitdaging is inmiddels voltooid, hier volgen de punten.
# Naam Punten behaald
1 Dark G Unit 11
2 Fury Storms 10
3 Diane De Noob 9 (joker)
4 Grimolas 9 (joker)
5 Lodan 9 (joker)
6 Pikkerr 9 (joker)
7 Pttim 9 (joker)
8 Sleepy Meh 9
9 Sorebrek 9 (joker)
10 Deemril 8
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door DaerilInactief op 21-11-2013 20:00
Antwoorden:
Deemril

Inactief

Hupla weer onderaan Plaatje!
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Deemril on RuneClan
21-11-2013 20:52
Fury Storms

Inactief

ach, je komt er wel Plaatje 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
message message
21-11-2013 21:06
Antwoord 1-2 van 2 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!