Zoek in het forum!
[Forum] -> [Het Survival Toernooi: Algemeen] -> [C10 - Krachtmeting in de kerker]
C10 - Krachtmeting in de kerker
Geachte kandidaten,

Hedenavond zullen wij de in de vijfde en laatste daguitdaging van het Survivaltoernooi van u alles tegelijkertijd testen. Uw vaardigheid in het gevecht, uw vaardigheid puzzels op te lossen, uw snelheid, de verschillende vaardigheden die u in de wereld van Gielinor op heeft gedaan. En dat doen wij op de enige plaats waar al die aspecten van uw kunnen bijeen komen. Daemonheim.

U zult zodadelijk elk met één van de organisatoren mee een kerker in gaan. De floor mag u zelf bepalen, maar één ding staat vast: het wordt een Med floor, en Hard Mode gaat actief zijn. Dit betekent dat alle monsters het hoogste level zijn wat ze kunnen zijn, en dat elke deur - naast de andere vereisten van die deur - ook een Guardian Door zal zijn. Gezien het Hard Mode is, zal er geen boss gekozen kunnen worden, u zult het dus moeten doen met wat u krijgt. De floor kiest u wel zelf, dus daarmee kan u enige invloed hebben op welke boss u wilt.

Het doel is om zo snel mogelijk de dungeon te eindigen, maar hier is nog een extra voorwaarde aan gesteld: Alle deuren moeten geopend zijn. De kaart moet dus geen vraagtekens bevatten. Slechts dan is het u toegestaan de dungeon te eindigen.

De organisator zal in principe niet meehelpen met de dungeon. Hier zijn echter wel een aantal uitzonderingen die we dienen te vermelden. 
  • Skilldeur of kamer waar u zelf niet het level voor heeft of niet kan boosten door middel van een potion. De organisator komt slechts wanneer de kamer volledig ontdaan is van monsters, en dus veilig is. De organisator opent de deur, en gaat daarna weer terug naar base. Mochten de monsters niet bereikbaar zijn met melee, dient u deze met ranged of magic af te maken alvorens de organisator u helpt.
  • De organisator zal u assisteren met het verbouwen van herbs en het maken van potions, mocht dit nodig zijn en u zelf de levels hier niet voor hebben. U dient de ingrediënten aan de organisator te geven en de Group Gatestone bij een farming patch neer te leggen.
  • Levers of emotes kamer. De organisator komt slechts wanneer de kamer volledig ontdaan is van monsters, en dus veilig is. De organisator zal u hierbij tot het beste van zijn of haar kunnen helpen. Bij de levers room telt u af.
  • Het einde. Zodra u de boss afgemaakt heeft, roept u de organisator. De organisator zal komen wanneer hij of zij op de kaart heeft geverifiëerd dat alle deuren opengemaakt zijn, en zal samen met u de dungeon eindigen.
Ten alle tijden zal de organisator via Group Gatestone teleport u te hulp komen. U dient de Group Gatestone dus te leggen in de kamer waar u hulp nodig heeft. Deze kamer dient veilig te zijn als u de organisator om assistentie verzoekt.

U zult allen op hetzelfde moment aanvangen met de uitdaging. Via de clanchat wordt het startsein gegeven. Voor het startsein is gegeven mag u niks doen. Ga niet langs bij de smokkelaar of bij de tafels met spullen. Als het startsein is gegeven zal de organisator de Group Gatestone laten vallen. Vanaf het moment dat het startsein gegeven is mag u beginnen en doen wat u wilt. Uw doel is om zo snel mogelijk alle deuren te openen en de eindbaas van de dungeon te slachten. Op basis van de volgorde waarop dit gebeurt wordt de ranglijst samengesteld.

Met vriendelijke groeten,
Plaatje
Daeril
 

De uitdaging is inmiddels afgelopen, dit is de uitslag:
# Naam Punten behaald
1 Fury Storms 11
2 Pttim 10
3 Grimolas 10 (joker)
4 Deemril 10 (joker)
5 Dark G Unit 0
 
Ik moet u nog doorgeven dat u bij het stemmen zal zien dat het account "Bladiebla" ook in de lijst staat. U dient niet op dit account te stemmen. Dit account is toegevoegd om de finale extra episch te maken. Speculeert u gerust.
 
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Gepost door DaerilInactief op 10-12-2013 20:00
Antwoorden:
Deemril

Inactief

Ik was het een klein beetje vergeten Plaatje, maar ik zou toch een joker inzetten aangezien ik enkel f2p binds heb Plaatje.
Sig
Medals
Badges & Vaantjes
Duimpjes
Stats
Deemril on RuneClan
11-12-2013 08:22
Antwoord 1-1 van 1 totaal.

Reageren:

Gasten mogen niet posten!